- 15 Eylül 2009
- 65.229
- 11.678
- 2.993
simsir uzun paketi 50 milyon rahat biterdi bence
bir tane de baba cdm alip keyfimize bakardik
bir tane de baba cdm alip keyfimize bakardik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tatil yaptiriyorlar iste.İcardi ile uzatılacak çok belli
Aral konusunda en cazip yönü pres kabiliyeti ve Mertens tarzı10 no oynayabilme ihtimaliydiBiz press yaparak oynayan bir takım olduğumuz için geniş kadroya ihtiyacımız var. Bu yüzden alternatif adamlara daha çok ihtiyacımız var ama yavaş ilerliyoruz.
Bu kadro Samsun'dan 4 yer------Osimhen-----
Barış--Sara----Sane
---Torreria-Lemina---
Jacobs-Apo-Davinson-Singo
--------Ucan-----
iş yapar mı?
4 4 2 oynatiyordu hangi paralel evrende izledin basakdehir'i hatta orta ikiliden biri irfandan kahveci'ydiOkan hoca Başakşehir'de 4 3 3 oynatıyordu ve zımba gibi bir takımdı tekrar 4 3 3'e dönmeliyiz 10 numara falan almayacak bunlar
bi ara 4 3 3dü sonra crivelli ile çift santrafora döndü diye hatırlıyorum4 4 2 oynatiyordu hangi paralel evrende izledin basakdehir'i hatta orta ikiliden biri irfandan kahveci'ydi
Bence dursun singo transferine baya kurulmuş durumda
Böyle yazınca yangıncı diyorlar rakip övüyorsun diyorlar.Adamlar yine limit filan takmayacak biz gidiyoruz inşaat yapıyoruz.
Sonra Lemina kalsın dediğimizde niye diyorsunuz. Bunlar kimseyi alamaz.
1 Eylül'de Vitinha " Paris bok kokuyor, Fransızlar ırkçı " filan deyip ülkeden atılmazsa transfer yapamazlar.
Belki haklı ama ilk önce Doue'yi kim engelledi ise ona kurulsunBence dursun singo transferine baya kurulmuş durumda
4 3 3'u sadece bizde sara ile oynadi gibi hep ofansif hoca oldu kariyerinde.bi ara 4 3 3dü sonra crivelli ile çift santrafora döndü diye hatırlıyorum
şimdi baktım çoğunlukla 4 1 4 1 yazıyor tm
Keşke bu mesajın alnı olsa da öpsemHala Erden Timur vizyonunun ve iş bitiriciliğinin ekmeğini yiyorlar. Osimhen piyangosu hariç hiç bir başarılı hamleleri yok. Ne yönetim ne de hoca hiç güven vermiyor. Satılan hiç bir 11 oyuncunun yerini doldurabileceklerine inanmıyorum.