Glasgow'dan dönüş başlamış..

Var mı Rangers ya da Celtic'ten bizle adı çıkan??

Sara stayla Engels diye bir genç Belçikalı var ama iyi görünüyor..

Oo Chermiti mi yoksa..
Tolgahan’ın yazdığı u23 forvet var

Üzücü kısım transfer olmaması değil, sezonu şampiyon bitiren ve maddi olarakta en rahat konumda olan takimin en ufak bir planının olmaması, hem td hem yönetimi anlık kararlara tepkilere gore hareket ediyor ,diğer can sıkıcı kısımsa gelen okadar buyuk paralar nerelere gidiyor birilerinin kardeşleri cebine indiriyor olabilirmi ?

Bu arada Torreira satılmalı bence devrim sevgili yapmış bu adam bu sene full sıçışta olur

Taraftar agir tepki koymadan bunlarin bir sey yapacagi yok. Taraftar da bekliyor yönetim gibi. Herkes hak edildigi gibi yönetilirimiṣ

Zamanımız var ne demek, transfer planının devre arasından sonra hazırlanıp şimdiye çoktan faaliyete geçilmiş olması gerekiyordu

Şimdi her şeye Temmuz’da sıfırdan başlayacaklarını görüyoruz

Galatasaray gibi bir kulüp böyle mi yönetilir?

Chermiti için Lyon bonuslarla 20 teklif etmiş. Beklenti 30’muş. Yedek forvete o paraları vermez bizimkiler.

Transfer başlığına nezaman girsem dursuna sövüyorum günümde kotu geciyor birde ceza alıyorum resmen israf

gidip alın bu herifi

su laflara bak agzi balık kokan heriflere d…k konusu yaptiniz kulübü rezil herifler

Djanininy nickine sahip birinin yazdığı saçma sapan bir şeye neden bu kadar dert edindin Melih üstat? Senin kulübün adamların kulübünden bin kat falan daha büyük.

Geri
Üst Alt