Rakibe kıyak olsun diye transferden çekilince tabi yangın yaparız ki o rakip zibil gibi transferi yaptı daha gözü doymadı. Ank efendi haddini bilsin yangın da yaparız gerekirse sorumlulara gereğini de yaparız. 45e olayi vermeyip nhaga aldık diye trip atan düşman belleyenler bizi transferden çektiriyor. Bunu yapan yönetim yolsuzluk yapmış sayılır ibra için hesap sorulur. En dostluk yapan taraftar ve kulübe sonsuz şımarıklıkla tavır alan takıma da cimbomla uğraşanın kupası olmaz diyorum.

O işlere girmez ama taraftarda karşılığı olan bir isim. Erden Timur şimdiden 2028 için aday olacağını söylese belki baskı olur.

Geçen sezon baya sabredildi çünkü Sane'yi Haziran ayı içerisinde getirmişti yönetim bu sezon o da yok hatta ağustosun ikinci haftalarına kadar hareket beklemeyin diyen muhabirler var

Leminanın kalması olumlu. En azından ne vereceği belli

İcardi
Singo (30)
Sallai (10)
Sara (30)

bunlardan çıkıp şu satışlardan cebe 70 milyon koyabilirsek

10 numara
Merkez
Sağ bek
Kanat
u23 forvet
u23 merkez
u23 sağ bek

1 tanede türk stoper alıp sezonu kapat
Yerine oyuncu almayacakları için kalması olumlu onun dışında olumsuz

Ali naci emre kaplan gibi ler taraftar niye protesto ediyor diyor hemen soyleyim acikcasi rakiplerin yaptigi transferler beni ilgilendirmiyor ancak rakipler bos durmazken ic transferi daha bitiremeyen yonetim var bunada kiziyoruz tabi ki milleti aptal yerine koyuyorlar yok kiralik.bonservis verilmeyecek felan dogal olarak paralar nerde diye sorulur.

ben yönetimde olsaydim ilk önce bu kolpacilari dövdürürdüm

gsnin adini pis agizina almayacaksiniz bir daha diye

baska dilden anlamaz bunlar

Sanırım transfer rekoru kıracağız sıfır transfer

Bizim twitter yangınları net şekilde 1 Haziran'da başlamalı.

Ali naci emre kaplan gibi ler taraftar niye protesto ediyor diyor hemen soyleyim acikcasi rakiplerin yaptigi transferler beni ilgilendirmiyor ancak rakipler bos durmazken ic transferi daha bitiremeyen yonetim var bunada kiziyoruz tabi ki milleti aptal yerine koyuyorlar yok kiralik.bonservis verilmeyecek felan dogal olarak paralar nerde diye sorulur.
Bu mallar her sene aynı söylemi tekrarlıyorlar. Eylül 1de de her sene transfer bekliyoruz. Ot beyinliler bir anlayaöadı gitti. Papağan gibiler her sene niye acele ediyor taraftar diye bikbikliyorlar

Kaan Ayhan ve İlkay’ın artık bundan sonra rotasyonda Nhaga’dan sonra gelmeleri gerekir

Geri
Üst Alt