Bu mallar her sene aynı söylemi tekrarlıyorlar. Eylül 1de de her sene transfer bekliyoruz. Ot beyinliler bir anlayaöadı gitti. Papağan gibiler her sene niye acele ediyor taraftar diye bikbikliyorlar
Cikarlari olmasa savunurlar mi?Mutlaka bunlara birseyler deniyor onlarda boyle savunuyorlar anlayamadiklarindan degil islerine gelmediklerinden boyle olunca yangin buyumeden sondurme en azindan yavaslatmaya giriyorlar.Dun Serhan nabiz yokluyor kiralik opsiyonlu oyuncu bakiliyor diye.Hangi takim iyi oyuncusunu gelecek vaadeden oyuncusunu kiralik opsiyonlu verir.Transfer sezonu bitincede bu sefer diyecekler ki Galatasaray simdiden devre arasi transferi icin calismalara basladi bazi oyuncularla belli bir asamaya gecildi klasik moda getirdiler.

Yahu daha dün kadroyu saydık kutucu arda kaan nhaga dahil 20 etti lamina uzattıysa 21 Nelson jelert kazımcan ile 24 ilkay filan da var kadroda 24-8 yani kadro cimbom seviyesine göre. E Jacobs ile singo da yarımşar sezon sakat 14-16 gerçekçi rotasyonla sezon mu biter. Kadro yeterli diyen arkadaşlar ilkokul 3 matematik ve hayat bilgisi derslerinden kopyayla mı geçti? Muhabirlerle yöneticilerin torpille geçtiğini ve hain olmadıklarını varsayıyprum.

Trabzon'un transfer ettiği Ruslan Malinovskyi çok iyi bir topçu. Atalanta'dayken mükemmel işler yapıyordu. O dönem bize transfer olmasını çok istiyordum. Bu sezon özellikle ceza sahası dışından gollerini izleriz.

yav kadroya hiç dokunmadan birtane 6 ve 10 numara alsak yeterli olur bari şu iki mevkiye kalite 2 adam alın yav

Salih Özcan da o bölgede fazla oyuncu olduğu için istenilmemiş

Birine yaptigi isi soylemek bile hakarete girer oldu ülkede yalniz ne komik iş :asd:

10 numara
u23 6 numara
u23 santrafor
u23 kanat
yerli stoper

çerçeve belli.
indir-95-webp.77338

Ben gec kalma kismina takilmiyorum isin sonunda kaliteli adamlari guzel fiyata alabilecegimizi bilsem isterse agustosun son haftasi transfer yapsinlar..
Yine gidip olmayacak maaslar verecegimizi herkes biliyor.. Yoksa su ana kadar ne fb ne bjk iyi transferler yapmadi..Bugun trossarda veya murice bahsedilen paralari biz onersek herkes soverdi..
Trossard madem geliyor biz niye almiyoruz diyen cok kisi oldu. Maliyeti kimsenin umrunda degil ama nedense. bjk nasil veriyor o paralari, o da muamma.

Sakiz gibi uzattirin bu gundemi taraftar yatissin diye. Bizim yonetimin sozcusu ve kanaat onderi mi be ANK.

2 gunde bir sayin baskan soyle insan vs vs. sanki zorla baskanlik yaptiriyor camia adama...

Sahan umarim "lan asil sen kimsin" diye yapistirir. Ben olsam derim.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt