- 22 Ağustos 2010
- 32.787
- 37.551
- 3.033
+ kontenjana uymuyor.Mandela Beita
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
+ kontenjana uymuyor.Mandela Beita
Planı olan kulüp sezon biter bitmez İlkay ve İcardi ile kulübün ilişiğini keserdi
Mertens'in boşluğunu boşlukla, Muslera'nın boşluğunu son gün Uğurcan düşürmesek rezil rüsva oluyorduk.Planı olan kulüp sezon biter bitmez İlkay ve İcardi ile kulübün ilişiğini keserdi
Uysa ne olacak üstat bende bunu anlamıyorum. Kadroya yazmadiktan sonra u23e 30m verip tribünde mi oturtcaz+ kontenjana uymuyor.
ben de anlamıyorum.Uysa ne olacak üstat bende bunu anlamıyorum.
Ne güzel işte para tesislere gidecek, sporcu yetiştireceğiz 10 sene sonra oradan milyonlar kazanacağız.
Neden - sonuç ilişkisi kurunca mantıksız geliyor önümüze gelene kiralık + opsiyonlu "komik" teklifler yapıyoruz. Icardi ile sözleşme uzatıp, Sanchez'i salmamaya çalışıyoruz. Devre arası yine aynı şekilde ucuza kaçıp parayı saklamaya aldık.Geri ödemesiz kredi alındı yazılmadı mi sabahtan beri nedir bu tesis goygoyu yav
Ağlama dostumKural 8+6 filan olsaydı 20 yaşında çocuk oynatmak zorunda kalsaydık zaten Uğurcan - Osimhen var gerisi random adamlardan oluşsa bile oluyor en azından rakipler güçlenmezdi.
Daha DK bitecek, tatil olacak, lige kadar süre olacak, CL listesi için süre olacak. Haklının acelesi yok 2 ay daha bekleyip görürüz.Ağlama dostum
Erkekler ağlamaz ha ama ağlar dostumAğlama dostum
Takımın bütünlüğü bozulmasın diye tutmak istiyorlardır arkadaşlık üst seviye.Kaan
Gunay
Icardi
Nelsson
Jelert
Metehan
Hala takimda olmasi skandal
Bahsettiğin 6 adamın 5i olmayacak.Kaan
Gunay
Icardi
Nelsson
Jelert
Metehan