Oğuzhan Sesko
Şef Gümüş Kıvrım
- 11 Ağustos 2009
- 79.748
- 90.395
- 5.003
...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
30 isterler buna herhalde
osimhen ile romulo ne ara aynı segmentte değerlendirilir hale geldi?2 ihtimal var ya yalan haber ki büyük ihtimal bu yada Osimhen'i satıyoruz.
Burası gs burada herşey mümkünosimhen ile romulo ne ara aynı segmentte değerlendirilir hale geldi?
Aynı segment olduğu ile ilgili bir şey dediğim yok. Sonuçta aynı mevkilerin oyuncusu. Osimhen'i satarsak o seviyede başka bir oyuncu gelmeyeceği de kesin. Romulo'nun yedeğe alınmayacağı ve 40 civarı bonservisi olacağı da net gibi.osimhen ile romulo ne ara aynı segmentte değerlendirilir hale geldi?
laypzik 50 istiomus
hbre gore okan dehset ile arzu ile romulo yu istiomus
haberin yalan olduğu çok daha net bir olasılık o zaman bence.Aynı segment olduğu ile ilgili bir şey dediğim yok. Sonuçta aynı mevkilerin oyuncusu. Osimhen'i satarsak o seviyede başka bir oyuncu gelmeyeceği de kesin. Romulo'nun yedeğe alınmayacağı ve 40 civarı bonservisi olacağı da net gibi.
rezalet yav cidden
Haber dogru degildir de dogruysa Romulo‘yu Mertens gibi yardimci forvet olarak düsünüyordur OkanAynı segment olduğu ile ilgili bir şey dediğim yok. Sonuçta aynı mevkilerin oyuncusu. Osimhen'i satarsak o seviyede başka bir oyuncu gelmeyeceği de kesin. Romulo'nun yedeğe alınmayacağı ve 40 civarı bonservisi olacağı da net gibi.
rezalet yav cidden
İyice antuya çevirdiniz forumu yahu. GS hocasından bahsediyorsun. Ayıp denen de bir şey var.gercekten istiyorlarsa kovsunlar bunu ya
Ben de o yüzden büyük olasılık diye onu belirttim. Romulo'nun gündemde olduğunu pek sanmıyorum.haberin yalan olduğu çok daha net bir olasılık o zaman bence.