Maliyeti umurumda değil

Trossard eğer Tr’ye geliyorsa onu Bjk’ye bırakmak aptallığın daniskası olur

İhtiyacımız olan bir oyuncu profilinin üst düzey karşılığı

Romulo gözünün önündeyken 18’e almadınız falan diye sıkıyorlar da geçen sene Romulo’ya 17-18 sıksalar ligden yabancıya bu para sıkılır mı diye tefe koyardınız.

Leipzig’e gidip kendini kanıtladığı için şuan okey millete.

Ama şimdi de Romulo için istenen para çok fazla olacaktır 30M falan isterler. İlk ihtiyacımız değil. O yüzden saçma sapan bir hamle.

Baleba manyak bir şey olurdu...
Canlı izledim Afrika kupasında bu sene... İnanılmaz komple bir oyuncu...

rezalet yav cidden

Bedava Pape Guaye:
Cimbom taraftarı: Kim bu zurnacı? Bedava diye aldıkları adama bak. Forma alıyorum ben, kombine alıyorum 50 milyon basıp garanti oyuncu alacaksınız.

15 milyona Romulo:
Cimbom taraftarı: Yurt dışından transfer yapmaya çapı yetmeyen çapsızlar. Kaç para yediniz bu transferden hea? Türkiye'den oyuncu mu alınır?

500 bin euroya Can Uzun:
Cimbom taraftarı: Bırakın çer çöp doldurmayı bu adamda yetenek olsa Almanya'da Frankfurt, Dortmund falan alırdı. Yine komisyon yediniz dimi?

Yeni nesil Cimbom taraftarının riyakarlık 💯

Son düzenleme:
Idman 20:00 deymis
19:50 gibi konusmalar aciklamalar gelir. 10 dk dan uzun surecegini sanmiyorum

Bu cukwu bu kadar iyi mi etebo gibi çıkmasın sonra

ya bırakın cubucubukkuwsuyu falan şu trossard'ı kargaların alabilme ihtimalinin olduğu bir ortamda siz neyi bekliyorsunuz adam tam aradığımız profil işte

Bedava Pape Guaye:
Cimbom taraftarı: Kim bu zurnacı? Bedava diye aldıkları adama bak. Forma alıyorum ben, kombine alıyorum 50 milyon basıp garanti oyuncu alacaksınız.

15 milyona Romulo:
Cimbom taraftarı: Yurt dışından transfer yapmaya çapı yetmeyen çapsızlar. Kaç para yediniz bu transferden hea? Türkiye'den oyuncu mu alınır?

500 bin euroya Can Uzun:
Cimbom taraftarı: Bırakın çer çöp doldurmayı bu adamda yetenek olsa Almanya'da Frankfurt, Dortmund falan alırdı. Yine komisyon yediniz dimi?

Yeni nesil Cimbom taraftarının riyakarlık 💯

-Can Uzun gibi 20 tane transfer olmustur Tr'ye tutan yok nerdeyse

- Tr liginden bir anadolu topcusuna 20 milyon falan kimse vermezdi gecmiste onlarca olumsuz ornek var ..

- Pape Gueye kismina katiliyorum sadece.. Bedava alinabilecekken denemek gerekirdi

-Can Uzun gibi 20 tane transfer olmustur Tr'ye tutan yok nerdeyse

- Tr liginden bir anadolu topcusuna 20 milyon falan kimse vermezdi gecmiste onlarca olumsuz ornek var ..

- Pape Gueye kismina katiliyorum sadece.. Bedava alinabilecekken denemek gerekirdi
İşte adamlar çıkış yaptıktan sonra Romulo, Can niye alınmadı demeyecek kimse, alınsa neler yazılacağını hepimiz biliyoruz. Bu riyakarlık aşırı sinir bozucu.
İnan Papeyi bedava alsak, Aston Villa'daki Onana'yı neden almadık denirdi 50 milyona.

Moratanin maliyeti ile Romuloyu o devre arasi kapabilirdik gibi geliyor bana. Piyasasi o kadar ucuk degil di o dönem

Geri
Üst Alt