Curtis Jones ismi Haziran’ın başında da çıkmıştı

Her ayın başı bir rutin olarak kiralık+opsiyon teklifimizi yapıp red yemeyi bekliyoruz

Futbolu Dursun'dan daha iyi biliyorum!
Futbolu Dursun'dan daha iyi biliyorum

Bir Mertens bulamayız. Bizim için doğru diziliş 4-3-3 aslında.

Yangına erken başlamak lazım bu sene. Ağustos ortası geldi mi kimse vermez iyi adamını. Aşırı bir rahatlık var yönetim ve hocada. Rakipler ciddi anlamda güçleniyor, biz ciddi güç kaybettik. Yönetimin ortada bir planı da yok. Beşiktaş bile net adamlar alıyor.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yangına erken başlamak lazım bu sene. Ağustos ortası geldi mi kimse vermez iyi adamını. Aşırı bir rahatlık var yönetim ve hocada. Rakipler ciddi anlamda güçleniyor, biz ciddi güç kaybettik. Yönetimin ortada bir planı da yok. Beşiktaş bile net adamlar alıyor.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vakti gelmişti o zaman başlayalım

yav plde piyasası olan ingiliz oyuncu avrupaya bile zor gidiyor şöyle saçma sapan adamlarla ilgilenince sinirim daha da çok coşuyor

Al arkana bile bakma. Böyle bir şansımız varsa hemen olsun bu iş. Şu ana kadar oluru olanlar arasında en iyi isim orta saha için.

Bu herifi alacak vizyon maalesef bizde yok.. 6 ve 10 no ustunden yuruyecegimiz az bucuk belli oldu Reijnders - C.Jones gibi isimlere ilgimiz dahi yoktur .

Yerli kıtlığında yabancı kısıtlaması varken transfer centilmenliği adı altında eli yüzü düzgün 1-2 yerli oyuncudan birini Trabzon’a kaptırmak saçmalığın daniskası

doğan alemdarı aralı emin bayramı neden almaz bir yönetim kötü niyetlisiniz çünkü derdiniz Galatasaray falan değil

Ah Erden Timur ah ne diye bu adamın yonetiminde secime girdin. Sen varain diye secildi. 😐 İstemiyorum ya bu adami! gerekirse ilk 5'e girmeyelim!

Soru1: Curtis jones için puzzle eksik parça diyebilir miyiz?

Soru2: Bu arkadaş neden milli takımda değil?

Geri
Üst Alt