Dursun Özbek'e ekonomik olarak rakiplerden çok daha iyi durumdayız diyorsunuz ama onlar istedikleri transferleri yaparken siz yapamıyorsunuz nedeni nedir? Taraftar paralar nerede diye soruyorlar? GS taraftarı sürekli takımın eksiklerini gidereceğiz diye yaptığınız açıklamalardan sonra eksiğini gidermediğiniz için size tepkililer bir şey söylemek ister misiniz? GS taraftarı stordan formaları kiralık opsiyonlu almak istiyor bu yönde bir çalışma var mı? Bu ve benzeri tarz sorular soracak muhabirler olacak mı bakalım?
Soru almayacakmis

başkan şurda paragraf konuşma hazırlamadan iki kelamı edemiyor musun yahu :(

Transfer History mi dinleyeceğiz yani

"Tete, Ziyech, Ndombélé ve Zaha"

Yav bunlarin hepsi sözde belese gelmedi mi? Ne cok para harcamasi? Maaslardan bahsediyorsa, artik isim kovalamak yerine adam gibi sistem kurup ac, bizi son istasyon olarak görmeyen adam almaya baksinlar.

yahu
ampülsun niye klübün başında sanıonuz
erden ağabey seçimden 2 hafta sonrasına kadar neden zindanda tutuldu
floryayı biz yapalım diyince yok yaw ne gerek var
sonra stadın yanına bi ton gereksiz bina yapmak için kredi çek
bi halttan anlıyomuş gibi singo gibi transfer istemiyomuş
zamanında cavandayı aldığını hatırlamasak yiycez bunları
heralde parayı yine yurtiçinden birine bas diye direktif aldı bu aksun
başka bi izahati yok
bunun karşısında aday bile çıkarmayan hazirun da iyi bir küfür yemeli ama nerde.

yahu
ampülsun niye klübün başında sanıonuz
erden ağabey seçimden 2 hafta sonrasına kadar neden zindanda tutuldu
floryayı biz yapalım diyince yok yaw ne gerek var
sonra stadın yanına bi ton gereksiz bina yapmak için kredi çek
bi halttan anlıyomuş gibi singo gibi transfer istemiyomuş
zamanında cavandayı aldığını hatırlamasak yiycez bunları
heralde parayı yine yurtiçinden birine bas diye direktif aldı bu aksun
başka bi izahati yok
bunun karşısında aday bile çıkarmayan hazirun da iyi bir küfür yemeli ama nerde.

Igucukwu filan beni kesmez ben safkan 10 numara istiyorum Yardiran kanat istiyorum
Rakibin belini kırıp tekrar karşısına alıp tekrar calima atıp rezil eden kanat istiyorum
Keita dan beri bir tane doğru dürüst kanat
Sneijder'den sonra bir 10 numara gormedik

Singo transferi isin son noktasi 250 tane bek aldik. En son dunya parayla anlatilana göre hoca cok istiyor diye singoyu aldik. Adam ne duzenli sahaya cikabiliyor nede mevkisi belli korkunc bir transfer başkan bu konuda hakli. AMA singo da dursun ozbegin bitmek tukenmek bilmeyen transfer bahanelerine uydurduğu yeni bir kilif daha yani hem hakli hem haksiz

An itibariyle ifb tarafinda bomba gibi idddaa dusmus durumda

greenwood iptal deniliyor, onun yerine al ahliden malcolm transfer edilcekmis

Geri
Üst Alt