Dünya kupasına gidecek cabralı 6 ayda1 milyon için satan Benfica prestianiyi de 20ye verir bunlara.

Futbol tarihinin en para aklama ülkesi olarak bunlara gizliden nasıl bir para aktarılıyor merak ediyorum.

Güzel ilişkiler her sene bir kulüpte böyle işler oluyor bir biz göremiyoruz neyse fazlasını veriyoruz hep.

"Geçmişte Portekizliler, öncelikle Keşifler Çağı'nın (15. ve 17. yüzyıllar) öncüleri ve geniş bir küresel imparatorluğun kurucuları olarak tanınıyorlardı. Dünya okyanuslarını sistematik bir şekilde keşfeden ilk millet olmuş ve böylece modern küresel ticaretin temellerini atmışlardır."

Yani adamlar sistemi biliyor, genlerinde var demek.

Gecen yil 40 harcayip 44 milyon gelir almislar ..( Ugurcani 27.5 hesapladim)
Bu yil 24 harcayip 20 gelir almislar su ana kadar ..

Aral su bu derken 30 daha harcasalar Oulai satis yazdim zaten yukarida Olaigbe Mendy vs illa ekstra satis da olacak ..

Nasil ekside oluyorlar ? 2 yillik Verileri t.markttan aldim
Oulai'nin olası transferini hesaba dahil etmedim Aral da henüz tamamlanmadı diye. Anlık 500bin içeride görünüyorlar.

Onun dışında bence de çok doğru iş yapıyorlar ama kendi gelirlerine göre de iyi harcıyorlar. Ben bizden böyle bir iş bekleyemem zaten ama parayı doğru harcamadığımız da net, katılıyorum. CL hedefleyen bir takımın, bizim gibi çok da yetiştirici kimliği olmayan bir takımın 5'e al 35'e sat sistemini kurması zor. Bu yönetim ve oyun sistemiyle çok daha zor.

Bu arada, 22/23 ile başlarsak TS 32 milyon ekside, biz de Osi dahil 167 milyon içerdeymişiz. Satış dışı gelirlere baktığımızda Osi'yi ayrı tutarsak şampiyonluk hedefleyen bir takım için çok da fark yok gibi görünüyor.

Bu dönem aralığında biz transferden 133 milyon gelir sağlamışız TM'ye göre ki bu biraz yanıltıcı bizim için, daha düşük olacak maaş + kiralık mevzularından dolayı, TS de aynı dönem aralığında 101 milyon gelir elde etmiş. Bunun 27.5 milyonu Uğurcan.

Şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi hedefleyen bir takım ile hem gelir hem de kulüp içi yapılanma anlamındaki farkı da hesaba katarsak normal bir tablo gibi görünüyor. Bizim sorunumuz dediğiniz gibi parayı doğru yere harcamamak, harcamamız gerektiği yerde de hiç harcamamak. Bizim transfer dışı gelirlerimizle TS ihya olur, gelir kalemlerimiz çok farklı. Biz bu gelirleri doğru yere aktaramıyoruz gibi görünüyor.

Unarım bu transfer dönemini saçma sapan bir yönetim ortamı yüzünden boş geçmeyiz. Bariz ihtiyaçlarımız var ve bunlar çok rahat çözülebilecek, giderilebilecek ihtiyaçlar. Bunca gelirin içinde musluğun ucuna avcumuzu bastırmanın anlamı yok.

Oulai'nin olası transferini hesaba dahil etmedim Aral da henüz tamamlanmadı diye. Anlık 500bin içeride görünüyorlar.

Onun dışında bence de çok doğru iş yapıyorlar ama kendi gelirlerine göre de iyi harcıyorlar. Ben bizden böyle bir iş bekleyemem zaten ama parayı doğru harcamadığımız da net, katılıyorum. CL hedefleyen bir takımın, bizim gibi çok da yetiştirici kimliği olmayan bir takımın 5'e al 35'e sat sistemini kurması zor. Bu yönetim ve oyun sistemiyle çok daha zor.

Bu arada, 22/23 ile başlarsak TS 32 milyon ekside, biz de Osi dahil 167 milyon içerdeymişiz. Satış dışı gelirlere baktığımızda Osi'yi ayrı tutarsak şampiyonluk hedefleyen bir takım için çok da fark yok gibi görünüyor.

Bu dönem aralığında biz transferden 133 milyon gelir sağlamışız TM'ye göre ki bu biraz yanıltıcı bizim için, daha düşük olacak maaş + kiralık mevzularından dolayı, TS de aynı dönem aralığında 101 milyon gelir elde etmiş. Bunun 27.5 milyonu Uğurcan.

Şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi hedefleyen bir takım ile hem gelir hem de kulüp içi yapılanma anlamındaki farkı da hesaba katarsak normal bir tablo gibi görünüyor. Bizim sorunumuz dediğiniz gibi parayı doğru yere harcamamak, harcamamız gerektiği yerde de hiç harcamamak. Bizim transfer dışı gelirlerimizle TS ihya olur, gelir kalemlerimiz çok farklı. Biz bu gelirleri doğru yere aktaramıyoruz gibi görünüyor.

Unarım bu transfer dönemini saçma sapan bir yönetim ortamı yüzünden boş geçmeyiz. Bariz ihtiyaçlarımız var ve bunlar çok rahat çözülebilecek, giderilebilecek ihtiyaçlar. Bunca gelirin içinde musluğun ucuna avcumuzu bastırmanın anlamı yok.

Ts zaten gecen yildan beri duzgun isler yapmaya basladi o yuzden son 2 yila baktim..
Biz tabi ki ts gibi dusunemeyiz bunun farkindayim ama en azindan finansal olarak artik mantikli hamleler gormek istiyorum..
Erden timur sonrasi bir tane ucuz adam yok ya saka gibi ya bonservis hayvani ya maas cogunda da ikisi birden

Mantıken Fener Şampiyonlar Ligi'ne gitmeden isimli bir oyuncuyu alamamalı. Arap kulübü gibi senelerdir korkunç maaşlar ödüyorlar ve ortada bir başarı da yok. Ki kadroları şu an çok şişik. Hull City ile bir kısmını temizlerler, Yusuf Akçiçek gibi 1-2 de hülle satışı yaparlar ama yeni ceza almışlarken bu işlere ne kadar girerler orası da şüpheli.

fb tecavüzcü it icin 50 milyon euro verecekmis

Yılın transferi olur
Bizim sol kanat bölgesinde rotasyona oyuncuya ihtiyacımız var da Summervile olmaz herhalde bu isim. Barış giderse ancak o maliyetlere girilir bence kanatta. West Ham Londra takımı Barış Londra'da yaşamak istiyor diye biliyorum acaba onunda için de bulunduğu bir şey mi?

Ts zaten gecen yildan beri duzgun isler yapmaya basladi o yuzden son 2 yila baktim..
Biz tabi ki ts gibi dusunemeyiz bunun farkindayim ama en azindan finansal olarak artik mantikli hamleler gormek istiyorum..
Erden timur sonrasi bir tane ucuz adam yok ya saka gibi ya bonservis hayvani ya maas cogunda da ikisi birden
İş bilen, iş bitiren adam yok ki. Erde başkan sonrası orada ciddi bir boşluk oluştu. Menajerler de adım adım içeri girmeye başladı. Menajerlerş kullanmayı beceren adamımız olmadığı için menajerler bizimkileri yönetir duruma geldik. Çok da bir şey değişeceğini sanmıyorum bu yönetim kadrosuyla. 30 milyona adam alıyoruz, yetenekli ve potansiyeli var diyoruz ama 5 milyon maaş veriyoruz. Arabistan'a satmak için mi aldık mesela bu adamı? 30 verdiğimiz adam tsrtışmasız bir isim değilse o maaşla getirilir mi? Elit futbolcular almıyor o paraları Avrupa'da. Saçma sapan işler yapıyoruz. Şu 4 yılda doğru düzgün bir futbol direktörü sistemi oturtabilselerdi en azından ama o da yok. Ne yaptıkları belli değil. Arsa, inşaat, villa, kazma, kürek diye gidiyoruz da nereye kadar nasıl gideriz göreceğiz

trabzon da benficali irkciyi istiyormus ha

Geri
Üst Alt