Olm hadi transfer yapamıyoruz bari Leminayla İcardinin durumunu netleştirin hiçbir şey yapılmıyo klüpte şu an mal mal takılıyolar tesiste galiba.

Bu takımın pili bittiğini geçen sene şampiyonluğa rağmen gördük. Kadroyu koruyalım 1-2 takviye yeter mantığıyla devam edersek, yeni sezonda hüsran yaşarız. Bizim kadroyu korumaktan çok, belli oranda yenilememiz gerekiyor.

Asensio-Greenwood-Kerem-Vedat
Yunus-Sane-Barış-Osimhen

Pozisyon üretme ve skor anlamında bizden çok daha ileride olurlar. Osimhen gibi bir profile yazık ediyoruz.
Bizim hat daha iyi heriflerde bir ne vereceği belli olmayan greenwood var sane asensiodan iyi topçu barış vedattan yunusta keremden bırakın artık f5 güzellemesibi şu 2 dörtlüyü kıyasa koyduğun her anlamda bizimkiler 2 gömlek üstün

bi nhagaya bakiyorum
Bir de Sara‘ya bakıyorum

Sonra da susuyorum

Arokodare Transferinde Sıkı Pazarlık!

“Wolves’e kiralama bedeli önerildi. İngiliz kulübü bu teklife sıcak baktı ancak oyuncunun maaşının tamamının karşılanmasını istedi.

Tolu ile yapılan görüşmeler olumlu devam ediyor. Artık transferde son aşamalar görüşülüyor.”

(Hasan Tuncel)

Arokodare Transferinde Sıkı Pazarlık!

“Wolves’e kiralama bedeli önerildi. İngiliz kulübü bu teklife sıcak baktı ancak oyuncunun maaşının tamamının karşılanmasını istedi.

Tolu ile yapılan görüşmeler olumlu devam ediyor. Artık transferde son aşamalar görüşülüyor.”

(Hasan Tuncel)
Allah kahretsin ya şunu yapan Trabzon.

Bu yönetim tam dayaklık

Geri
Üst Alt