- 6 Eylül 2014
- 93.364
- 64.246
- 4.608
Birde dün çıkıyor Avrupa'da iyi bir takım yapacağız diyor başkan kadro ligi zor kurtardiBu kadar sönük bir transfer dönemi olacağını düşünmemiştim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birde dün çıkıyor Avrupa'da iyi bir takım yapacağız diyor başkan kadro ligi zor kurtardiBu kadar sönük bir transfer dönemi olacağını düşünmemiştim
Talisca, Asensio, Ederson, Kante. Baska var mi? Ama cok fazla. Nasil oduyorlar bilmiyorum.Bunlarda kac tane oyuncu senelik 10+ M€ maas aliyor yav, maas kotasi bu gidisle 150 milyon euroyu bulacak adamlarin.
Sanirsin Al Hilal.
Transferin son günü 60 Milyon Euro'ya Oulai + 2 tane çerçöp kiralık.bizim yönetim şampiyonluğu satmış gibi duruyor yaprak kımıldamıyor yine son güne kalıp dar piyasada oyunculara ederinin 2-3 katına alacağız herhalde asla akıllanmıyorlar asla
20'ye satar Ümit Akdağ'a 12 m euro veririz.
8 çok elzem değil 6 ve 10 sol stoper orta saha komple değişmez sara ve torreira dönüşümlü oynarlar 8 de osimhenin yanına kanatlardada oynayabilen yedek forvet yeterli olurİlk 11’e
Sol stoper-6-8- 10 ( ofansif yönü güçlü orta saha) alınmadığı sürece çok ciddi sıkıntı çekeriz.Bunlar olmazsa olmazdır.
Yabancı sınırına göre gidecek kalacaklara göre doğru planı yapıp bu hamleler kesin yapılmalı.Ondan sonra alternatifler oluşturulur.
Ligde daha iyi bir oyun avrupada istikrarlı başarı için bu hamleleri yapmak şart.