Lesley Ugochukwu'yu alcaz gibi görünüyor, iyi mi kötü mü konusundan bağımsız Lemina'yı upgrade edip edemeyeceğinden şüphem var açıkçası umarım yanılırım
kötü oyuncu değil sağlam bir alt yapısı var mücadeleci biri toruda kalırsa sarayıda hatta alırsak 10 noyuda rahatlatır yaşı çok genç gelişimini daha tamamlamamış olması hem avantaj hemde dezavantajımız.Eğer yukarı ivme gösterirse çokda daha iyi olur.Kötü trans değil kesinlikle.Geçen sezonki balebadan daha iyi oynadı

Manzambi
Summerville
Ferdi
Lucumi
Borja Sainz
Abline

bu oyuncular Lesley Ugochukwu ile aynı menajerlik şirketine bağlı

Güzel diyon da bu konuda sorun dünya futbolunda bi bonservis artışı var.
Ayrıca 20 milyonlar olay değil senin 20 milyona aldığın oyuncuyu 40 milyona satamaman olay.
Davinson yada x bir oyuncu konusunda istekli olan varsa kapıyı 40 milyondan açacaksın. Bugün dünya kupadında bu performansı gösteren herhangi bir oyuncuya git 35 milyondan aşağıya fiyat çekmezler sana.

Son olarak davinson 30 yaşında yahu. Ne yaşlı bakım evisi.
Sadece Davinson olarak dusunmemek lazim renkdas Torreira Davinson İcardi Lemina bu oyuncular son donemecte benim gozumde.İvme yakalamisken yenilenmesini bilmek gerekiyor.Ben her zaman talibi olan oyuncu varsa arti eksi kismina bakip oyle degerlendiriyorum.Kadronun yas ortalamasinin dusmesi gerekiyor diye dusunuyorum.

brahim diazı real bu turnuva performansından sonra verir mi emin değilim ama varı yoğu brahime bassak her yerde ivmeyi lehimize çeviririz

Leao tarzı hayvanazor bir kanat lazım bize ya. Saneyi de şutlar mıyız yedek mi olur orasını da bilemem tabi.
Futbol artık uzun bacaklı adamlarla oynanan oyun olma yoluna gidiyor.

kötü oyuncu değil sağlam bir alt yapısı var mücadeleci biri toruda kalırsa sarayıda hatta alırsak 10 noyuda rahatlatır yaşı çok genç gelişimini daha tamamlamamış olması hem avantaj hemde dezavantajımız.Eğer yukarı ivme gösterirse çokda daha iyi olur.Kötü trans değil kesinlikle.Geçen sezonki balebadan daha iyi oynadı
Küme düşen takımda olması dezavantajdı tabi,Baleba gitmek istiyordu izin vermediler morali bozuldu onunla karşılaştırma bence ayrıca çok farklı oyuncular hiç alakaları yok Baleba mesela Torreira yerine gibi olur, Ugochukwu Lemina yerine, stilleri farklı baya

Manu kesinlikle Baleba ile alakasının olmadığını belirtmiş öncelikli bir hedef değilmiş, oyuncunun başka talibi de yok..bence yedek forvet ve 10 numara konusunda daha atak olmalıyız ön liberoda biraz daha beklesek fırsat oluşabilir

Küme düşen takımda olması dezavantajdı tabi,Baleba gitmek istiyordu izin vermediler morali bozuldu onunla karşılaştırma bence ayrıca çok farklı oyuncular hiç alakaları yok Baleba mesela Torreira yerine gibi olur, Ugochukwu Lemina yerine, stilleri farklı baya
baleba şu formuyla kimsenin yerine oynamaz düşüsteki oyuncuyu 40 50 vererek almak mallık olur ugarte içinde demiştim adam paraşütsüz düşüyor balebada aynı yolda

Enzo Millot önerilmiş diyorlar. 10 numara da ilaç gibi gelir. +4’e de uyuyor galiba.

Sırık gibi boyu
Ne güzeldir huyu
Cimbomun çocuğu
Lesley Ugochukwu
Lesley Ugochukwu

Ooo oo
Screenshot_20251019_214124_Facebook.webp

Geri
Üst Alt