Sadece Davinson olarak dusunmemek lazim renkdas Torreira Davinson İcardi Lemina bu oyuncular son donemecte benim gozumde.İvme yakalamisken yenilenmesini bilmek gerekiyor.Ben her zaman talibi olan oyuncu varsa arti eksi kismina bakip oyle degerlendiriyorum.Kadronun yas ortalamasinin dusmesi gerekiyor diye dusunuyorum.
Ha ona katılırım elbet.
İcardi(son bağ kopması olmasaydı) gibi özel oyuncular dışında evet para da kazanarak göndermen gerekiyor değişim şart.

Ben biraz daha derine dalınması fikrini taşıyorum ayrıca. Jakobsu da seviyorum, sallaiyi de falat bu adamlar senin geçiş döneminde idare edecek asker adamlar olmalıydı.
Oralara nokta atışı yapsan bazı mevkileri de amorti edersin.
Sallaiyi bu konuda biraz ayırabilirim 33 yaşına kadar bu şekilde joker oyuncu olarak enerjisini verir ama jakobs konusu bende sıkıntı çok sakatlığa müsait oyuncu.

Neyse bizim taraftara fb şampiyonluğu müstehak. Anca öyle aklımız başımıza gelir. Yoksa bu liseli tayfa kulübü sömürürken kimsenin uyanacağı yok.

Lazyoda futbolu kim yönetiyor yabanci birisismi getirildi ? Adamlar tek kelimeyle müthiş hem maddi hem akilcilik

bu can berdel kripto fbli olabilir

Fbnin hücum hattını düşündükçe soğuk soğuk terliyorum

Bizim 4 yıldaki futbol yönetimini aynen iktidar partisine benzetiyorum pasta buyuk ama o pastadan es dost yakınlar harici kimse yiyemez,liyakatli sistem yerine tek adam sistemi

14 tane bildirim gelmiş ulan acaba yanlışlıkla bir şey mi paylaştım dedim aybars wow basmış. En sonunda dellencem

Transfer disinda ,okan hoca ekibine takviye yapacak deniyordu demekki o da yalan oldu

Geri
Üst Alt