Dursun'a kalsa takvim yapraklarını direkt mayıstan ekime çevirir.

1783533441861.webp

ne çok göklere çıkarmak lazım ne de hafife almak lazım Greenwood çok iyi oyuncu, şu piyasa şartlarında 50m büyük para değil, alabilecekleri en iyi oyuncuyu aldılar

Sane bu sene 16 gol asist
Greenwood bu sene 37 gol asist

İsteyen istediği ironiyi yapsın, adam burada gol asistleri yazınca bakarız komik mi değil mi
sen ve iskender enteresan adamlarsınız diğerleri ironi yapıyor ama sizin durumunuz çok kritik prikolojiniz bozuk.

Sane ile Greenwood'un Cv'sini bir mi tutuyorsun? Sane'yi bir Ahmed Kutucu yapmadığınız kaldı zaten.

Greenwood senelik 10 edecek oyuncu olsa şuan PSG, Bayern niye almadı? Hadi EPL takımlarını biliyoruz malum olaydan dolayı.

Artık rakamların boyutu bu andaval Fener ve BJK yüzünden sizin kulağınıza çok ufak gelmeye başladı ben bunu görüyorum.

Elin adami 4-5 teklif ederken bunların 10-11 etmesi kadar anormal durum yok. Zaten başka türlü getiremezler.
Kariyerini zaten kendisi sekteye uğrattı dediğiniz gibi yaşanan olaydan dolayı kolay kolay İngiltere dönemez hatta başka büyük takımlarada gidemez.

Belli başlı takımlar için anca olur ama 24 yaşında potansiyel tavanı çok yüksek bir oyuncu kariyer olarak Sane ezer geçer ama burada motive olursa Sane’ye göre daha büyük fark yaratabilir gibi geliyor

Roma bonservis verse bile maaşı veremez ki 10 m Euro olduğunuda sanmıyorum 10 + 5 =15 civarıdır.

Ama o şartlara göre iyi futbolcu bizde geçen sene defans oyuncusu Singo’ya 30 m Euro + 5 maaş verdik hücumcu için 50 + 10 maaş kötü değil

renktaşlar yangını ağlayarak değil öfkenizi kusarak yapın.

umut ışık gabriel sarayı bitirdi sıra sanede

Geri
Üst Alt