Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 22.140
- 13.976
- 2.828
Siz kimsiniz hocam
vicdanı yerinde galatasaray taraftarı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Siz kimsiniz hocam
İsim alalımFenerbahçeli olup burda takılanlar var ama?
Lesley- Sara- Diaz ciddi iş yapar. Sara'yı satıp Curtis olursa daha uyumlu olunabilir.Lesley - Sarr/Curtis
Buendia/Brahimi
is yaparmi hasnaim
sen ve iskender enteresan adamlarsınız diğerleri ironi yapıyor ama sizin durumunuz çok kritik prikolojiniz bozuk.Adam fransa 30 gol asist yapmış sen ne anlatıyorsun
haklısın hocamvicdanı yerinde galatasaray taraftarı
sen ve iskender enteresan adamlarsınız diğerleri ironi yapıyor ama sizin durumunuz çok kritik prikolojiniz bozuk.
Siz kimsiniz hocam
Kariyerini zaten kendisi sekteye uğrattı dediğiniz gibi yaşanan olaydan dolayı kolay kolay İngiltere dönemez hatta başka büyük takımlarada gidemez.Sane ile Greenwood'un Cv'sini bir mi tutuyorsun? Sane'yi bir Ahmed Kutucu yapmadığınız kaldı zaten.
Greenwood senelik 10 edecek oyuncu olsa şuan PSG, Bayern niye almadı? Hadi EPL takımlarını biliyoruz malum olaydan dolayı.
Artık rakamların boyutu bu andaval Fener ve BJK yüzünden sizin kulağınıza çok ufak gelmeye başladı ben bunu görüyorum.
Elin adami 4-5 teklif ederken bunların 10-11 etmesi kadar anormal durum yok. Zaten başka türlü getiremezler.