- 23 Ocak 2019
- 24.520
- 32.082
- 2.233
Aynı fikirdeyimSporda degil sadece,toplumda artik boyle bu arada.(Sirf bizde de degil, bir cok toplumda var bence bu dert) Bana gore duzelmesi imkansiza yakin bir çürüme.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynı fikirdeyimSporda degil sadece,toplumda artik boyle bu arada.(Sirf bizde de degil, bir cok toplumda var bence bu dert) Bana gore duzelmesi imkansiza yakin bir çürüme.
bunu söylersen o da oynar bu da idare eder kazım sol kanat olur sallai de bir seçenek olmadı santraforu atarız niye saçma sapan açıklamalar geliyorFenerbahçe kanat rotasyonu:
•Nene
•Kerem
•Musaba
•Oğuz Aydın
•Cengiz Ünder
•Greenwood
•İrfancan Kahveci
•Aleattin Ekici
•Amara Diouf
Galatasaray kanat rotasyonu:
•Sane
•Barış
•Yunus
Ahmed
Harbiden baska yok bizde. Yok yollansin kiralansin denilecek bile yok
Iste bizim kafa yapisi bu. Ondan sonra kasim ocak araliginda niye kadroda kimse yok. Bu yönetim adam olmazbunu söylersen o da oynar bu da idare eder kazım sol kanat olur sallai de bir seçenek olmadı santraforu atarız niye saçma sapan açıklamalar geliyor
Fenerin tüm cer copunu yazmışsın da bizde ki Berat'ı, can'ı sallai'yi niye yazmadinFenerbahçe kanat rotasyonu:
•Nene
•Kerem
•Musaba
•Oğuz Aydın
•Cengiz Ünder
•Greenwood
•İrfancan Kahveci
•Aleattin Ekici
•Amara Diouf
•Sane
•Barış
•Yunus
Ahmed
Yunus ve Ahmed'in kanat oldugu supheli.Fenerbahçe kanat rotasyonu:
•Nene
•Kerem
•Musaba
•Oğuz Aydın
•Cengiz Ünder
•Greenwood
•İrfancan Kahveci
•Aleattin Ekici
•Amara Diouf
•Sane
•Barış
•Yunus
Ahmed
bizim hoca uçsa kaçsa da şans vermez diye yazmamıştırYunus ve Ahmed'in kanat oldugu supheli.
o degilde Ekici ve Diouf yaziyorsun da bizden Can Armando'yu niye yazmiyorsun o zaman?