- 16 Haziran 2010
- 202.921
- 154.646
- 6.838
Thuram geldi mi
Thuram geldi mi?
Thuram geldi mi
Thuram geldi mi
Thuram geldi mi
Allah'tan acil sifalar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Thuram geldi mi
Thuram geldi mi?
Thuram geldi mi
Thuram geldi mi
Thuram geldi mi
Şuna akşam 8 gibi herkes toplanınca küfür etmeyi 1 dakikalığına serbest bırakın da herkes nemalasın haksızlık olmasın.Emre Kaplan: "Bana gelen bir bilgi var; Galatasaray, Carlos Baleba için 50 milyon euro verirse transferi bitecek."
woow super bilgi
Ekli dosyayı görüntüle 327970
Jeke deplasmani gelse bile transfere 0 etki eder bu durumfikstür çekiliyormuş umarım ilk hafta samsun deplasmanı falan gelir, başka türlü kendine gelemeyecek bunlar
Fiorentina, 30 milyon euro + bonuslar karşılığında Arthur Atta'yı Udinese'den transfer etti. (F. Romano)
ya anlatırız kimse anlamıyor. Ben yönetici olsam hemen alırdım, sane'yi de 10 numara yaptık derdimGreenwood'u hiç izlememiştim, dün bir videosunu izledim sonunda. Videolar yanıltıcı olabiliyor ama o oyunun yarısını burada oynasa dengeleri bozar. Lookman'dan falan bayağı üstün bir adam.
Bizim artık özellikle orta saha ve kanatta çok üst düzey adamlar almamız şart oldu. En ufak soru işareti olan adamlar bizi aşağı çeker. Bizimkilerde hala en ufak bir hareket yok çok enteresan. Bu sene şampiyonluk devre arasında gittiği zaman anlayacaklar galiba kadronun yeterli olmadığını.
Erayo emeklieroBana gelen bir bilgi yok. Yatın uyuyun