İstifa da bir hizmettir.
Gerçekten Galatasaraylı iseniz istifa edin ki artık hak edenler Galatasaray’ın başına gelsin

Greenwood'u hiç izlememiştim, dün bir videosunu izledim sonunda. Videolar yanıltıcı olabiliyor ama o oyunun yarısını burada oynasa dengeleri bozar. Lookman'dan falan bayağı üstün bir adam.

Bizim artık özellikle orta saha ve kanatta çok üst düzey adamlar almamız şart oldu. En ufak soru işareti olan adamlar bizi aşağı çeker. Bizimkilerde hala en ufak bir hareket yok çok enteresan. Bu sene şampiyonluk devre arasında gittiği zaman anlayacaklar galiba kadronun yeterli olmadığını.

Beşiktaş ve Trabzon bile güçlenirken, en yakın rakip total kadro kalitesinde bizi geçmişken bu tavır şampiyonluğu satmaktır.

Bile isteyen satanın yeri de erken seçim ile gönderilmek olur.

Şu an en yakın rakibin

Ederson
Semedo
Ake
Skriniar
Brown
Kante
Guendouzi
Greenwood
Asensio
Talisca
Muriqi (As forvet de alacaklar)

Tarzı bir kadro yaptı.

Muhtemelen Ederson gidecek buradan ve daha iyi performans veren bir kaleci alacaklar isimli olmasa da.

Kaleci, Osimhen , Barış ve Sanchez dışında performans ve kalite olarak ya geride ya da 1-2 yerde maksimum eşitiz.

Bizim kadro bariz önde olmazsa bu ligde şampiyon olamaz. Yapmazlar. Bizim kadro en az 7-8 mevkide tartışmasız üstün olmalı ve motive olmalı ki 5. Şampiyonluk gelsin.

En az 3-4 tane canavar gibi topçu lazım.

Bonservisi de en az bu 4 ismin en az 120-140 arası tutar.

Galatasaray'da yangın yapmadan, isyan etmeden kimse kılını kıpırdatmaz. O stres, sıkıntı, sinir hali yaşanacak başka çaremiz yok.

Baleba geçen sezon ciddi anlamda kötüydü zaten ilk 11'den rotasyon oyuncusuna düştü bu yüzden.

Emre Kaplan: "Scout ekibi oyuncuları değerkendirirken A+, A, B- gibi değerlendiriyor. Elias Jelert, o listede B- konumunda olan bir oyuncuymuş. Alınırken yapılan değerlendirme bu. Listede beşinci sırada falanmış." (Libero)

Greenwood'u hiç izlememiştim, dün bir videosunu izledim sonunda. Videolar yanıltıcı olabiliyor ama o oyunun yarısını burada oynasa dengeleri bozar. Lookman'dan falan bayağı üstün bir adam.

Bizim artık özellikle orta saha ve kanatta çok üst düzey adamlar almamız şart oldu. En ufak soru işareti olan adamlar bizi aşağı çeker. Bizimkilerde hala en ufak bir hareket yok çok enteresan. Bu sene şampiyonluk devre arasında gittiği zaman anlayacaklar galiba kadronun yeterli olmadığını.
ya anlatırız kimse anlamıyor. Ben yönetici olsam hemen alırdım, sane'yi de 10 numara yaptık derdim

Geri
Üst Alt