geliyor gelmekte olan!!!

böyle devam ederlerse sezon sonu 6. olmuş teknik direktörü istifa etmiş başkanı kongre kararı almış bir takım olacağız!

Bu sezon Allah bize yardım etsin de sürpriz bir kaç oyuncu piyangodan çıksın inşallah yoksa işimiz yaş

Osimen
Baris-Icardi-Sane
Nyaga-Ulayi
Eren-Apo-Sancez-Sallai
Ucan

İt oğlu itler greenwoodu mu aldı bazıları konuşuyor

Öyle ama bu taraftara saygısızlık terbiye sınırlarını zorlayan bir yönetim tutumu. Bu tutum yüzünden pekçok insan mutsuz oluyor. Hiç etik değil yönetimin taraftara yaşattıkları

Bu durumun kısa sürede düzelebileceğini düşünmüyorum renktaş. Böyle geldi böyle gidiyor maalesef.

Belki boylesi daha hayirlidir capsiz beceriksiz yonetim gider

baska birileri gelir

Bunlar son şampiyonluğun ağır Fenerbahçe sıcmasindan geldiğinin farkında değil sanırım. Geçen yıl ligi rakibin son dakika yediği saçma sapan gollerden kazandık. Birileri bunu hatırlatmalı. Bu kadro ile şampiyonlar Ligi'nde daha büyük hedefler koyamazsin.
adamlar 3 tane maçta son anlarda yediği gollerle 6 puan kaybetti ve biz 3 puan farkla şampiyon olduk

adamlar 3 tane maçta son anlarda yediği gollerle 6 puan kaybetti ve biz 3 puan farkla şampiyon olduk
yemeselerdi o zaman bizde saçma sapan puanlar kaybettik geçen seneki şampiyonluğu tesadüfe bağlayan febeli ağzı bu.Yok son saniye gol yemeseler böyle olurdu şu top direkten dönmeseydi böyle olurdu ona bakarsan halamın topları olsaydı amcam olurdu.Saçma sapan argümanlar bunlar

Geri
Üst Alt