Muhabirlerle taraftarın gazını alamayacaksınız transfer yapın

Baleba orta sahanın Osimhen'i olur sığır preste de müthiş, kabile dansı da biliyor keşke gelse, alo Carlos ben Rigobert

Joao Gomes'i biz alalim bari suan Atletico oraya birini almis oldu.

Bu kolpacan kesin twitterdan kdb ismini okudu onun haberini yapıyor

Mikel Merino'yu deneriz bence, Arsenal Guimares'i alıyor orası kalabalık oldu Arsenalde

Ne kırılganmışsınız be. Görende 10 senedir şampiyon olamadın sanacak. Gerçekten de takımına en az bağlı taraftar GS'deymiş.
Kırılgan değil gerçekçiyiz şu an yapılan şey sezonu bile bile peşkeş çekmek. Bunu hoşgörecek halimiz yok. Ben bu takımı tutmaya 14 sene şampiyon olamamışken beşiktaş denizli maçında Bjk öndeyken tutmaya başladım. Kırılgan filan değiliz. Bu sezo yapıla peşkeş ler piyasaya salınan yalanlar taraftara aptal muamelesi saygısızlık ve bardağı taşırdı birşey yapmaya çalışıp hata yaptıklarında hiç kızmadım yangıncı değil yangın söndürücü taraftar oldum. Bu sezon ise samimi olduklarına inanmıyorum ajandalarının Galatasaray olduğunu düşünmüyorum. Umarım yanılıyorumdur ve bu sürecin nedeni hainlik değil beceriksizliktir.

o konuda haklısın bize başarı varsa trübünler hep fulldür başarısızlık olursa derbilerde bile dolmaz bizim tribünler
Sosyal medyanin gazina geliyo bizim taraftar onlarda butun basarilar kendi sayesinde oluyo saniyo ozellikle maca gitmeyen kacak yayindan izleyen sosyal medya taraftarlari

Burhan yine forumu okumuş anlaşılan. Birazdan 'O isim, çok zor ama Foden!' diye manşet verir.

Geri
Üst Alt