- 5 Eylül 2014
- 84.599
- 70.399
- 4.513
sonra en büyük biziz ayaklarıo konuda haklısın bize başarı varsa trübünler hep fulldür başarısızlık olursa derbilerde bile dolmaz bizim tribünler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sonra en büyük biziz ayaklarıo konuda haklısın bize başarı varsa trübünler hep fulldür başarısızlık olursa derbilerde bile dolmaz bizim tribünler
Bir de Dortmund vb. falan ile karşılaştırıyorlar yanına yaklaşılamaz kulüplerine bağlılık konusunda.o konuda haklısın bize başarı varsa trübünler hep fulldür başarısızlık olursa derbilerde bile dolmaz bizim tribünler
en büyük olduğumuza şüphe yok başarılar ortada ama malesef taraftar aidiyeti konusunda başarıyla orantılı bu bizde.Bu konuda malesef febejekenin gerisindeyiz diye düşünüyorum bensonra en büyük biziz ayakları
Ben geride değilizdir diye düşünüyordum ama alakası yokmuş.en büyük olduğumuza şüphe yok başarılar ortada ama malesef taraftar aidiyeti konusunda başarıyla orantılı bu bizde.Bu konuda malesef febejekenin gerisindeyiz diye düşünüyorum ben
Kırılgan değil gerçekçiyiz şu an yapılan şey sezonu bile bile peşkeş çekmek. Bunu hoşgörecek halimiz yok. Ben bu takımı tutmaya 14 sene şampiyon olamamışken beşiktaş denizli maçında Bjk öndeyken tutmaya başladım. Kırılgan filan değiliz. Bu sezo yapıla peşkeş ler piyasaya salınan yalanlar taraftara aptal muamelesi saygısızlık ve bardağı taşırdı birşey yapmaya çalışıp hata yaptıklarında hiç kızmadım yangıncı değil yangın söndürücü taraftar oldum. Bu sezon ise samimi olduklarına inanmıyorum ajandalarının Galatasaray olduğunu düşünmüyorum. Umarım yanılıyorumdur ve bu sürecin nedeni hainlik değil beceriksizliktir.Ne kırılganmışsınız be. Görende 10 senedir şampiyon olamadın sanacak. Gerçekten de takımına en az bağlı taraftar GS'deymiş.
Sosyal medyanin gazina geliyo bizim taraftar onlarda butun basarilar kendi sayesinde oluyo saniyo ozellikle maca gitmeyen kacak yayindan izleyen sosyal medya taraftarlario konuda haklısın bize başarı varsa trübünler hep fulldür başarısızlık olursa derbilerde bile dolmaz bizim tribünler
rakipler şu bu o sırada bizim gündem![]()
Sanmam bizim için yaşlı çünkü.Mikel Merino'yu deneriz bence, Arsenal Guimares'i alıyor orası kalabalık oldu Arsenalde
o bölgeye de oyuncu alacaklarmışSanmam bizim için yaşlı çünkü.
Guimaraes defansif orta saha. Merino daha ileriye dönük ayrıca ara sıra forvette kullandığı da oluyor Arteta'nın.