- 1 Mayıs 2018
- 57.328
- 48.128
- 3.873
nedemek bu talha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rennes’de her maç iyi dakika süre alan banko os adamı da artık sana 25’e bırakmıyorlar işteBu arkadaşta Cisse'de bizim istedğimiz 6 no için kesiciliği bence yapamaz. Cisse özellikle daha kendi takımında 1000 dakika süre alamamış. 25 milyon euro istiyorlar asla vermem şahsen.
O zaman Ispanya'ya gider belki, bizim kesinlikle 30+ yas oyuncularla isimiz olmamali zaten.o bölgeye de oyuncu alacaklarmış
Musiala çıkar kesin on numara lazım bayern salar belkiBöyle biri mi var bizim alabileceğimiz?
Bu tweeti atan arkadaş diyor ki Burhan’ın duyduğu şey Neymar’ın menajerinin Neymar’ı bize önerdiği.nedemek bu talha
E-Spor takımı için mi düşünülüyormuşBu tweeti atan arkadaş diyor ki Burhan’ın duyduğu şey Neymar’ın menajerinin Neymar’ı bize önerdiği.
Samiyen Haber’de like attı tweetime beni doğruladı diyor tweeti atan arkadaş
bence de ,ben sadece bizim teknik heyetin bakış açısına göre yorum yaptım yoksa 30 yaş üstü oyuncu en son lazım olan şey, Bruno gibi acayip yetenekler hariçO zaman Ispanya'ya gider belki, bizim kesinlikle 30+ yas oyuncularla isimiz olmamali zaten.
hahahahaBu tweeti atan arkadaş diyor ki Burhan’ın duyduğu şey Neymar’ın menajerinin Neymar’ı bize önerdiği.
Samiyen Haber’de like attı tweetime beni doğruladı diyor tweeti atan arkadaş
Rennes'te rotasyon oyuncusu olan adamı ben niye 25'e alayım? Gider takımında sürekli oynayan Lesley'e veririm 30 milyonu alırım.Rennes’de her maç iyi dakika süre alan banko os adamı da artık sana 25’e bırakmıyorlar işte
Fb o son dakikalarda puan kaybettiği maçların hepsinde kötü oynadığı için puan kaybetti. Golün kendisi son dakikada geldiği için iyi oynayarak mı kaybetmiş oluyorlar?tesadüfe bağladığımı kim söyledi? ittire kaktıra olduk diyorum, ayrıca biz saçma puan kaybı hangi maçta yaptık? kötü oynayıp kaybetmek ayrı, kalecinin kaleyi boşaltıp yemeleri , kalecinin elindeki topun kayması(fb-alanya) ve gol olması ayrı, ayrıca herkesin kendi fikri ''saçma'' kelimesi ne alaka neyse ben yine de sizin fikrinize saçma diyerek saygısızlık yapmayacağım, geçen sene kötü oynadığımızı zar zor olduğumuz bence bariz.hadi güle güle
Hayırsız olsun it oğlu itDun almislar
onun kaptanı götürmez mi?Beni havaalanına götürecek tek bir topçu var, Macar,Liverpool'da oynuyor,bize karşı sağ bek oynadı...
sahi hollanda da elendi demionun kaptanı götürmez mi?
Sen öyle düşünüyorsun hocam onlar da diyor ki bu adam dehşet potansiyel düzene sokarsam 40-50’lik oyuncu. Orasına ben karışmam.Rennes'te rotasyon oyuncusu olan adamı ben niye 25'e alayım? Gider takımında sürekli oynayan Lesley'e veririm 30 milyonu alırım.