Bu arkadaşta Cisse'de bizim istedğimiz 6 no için kesiciliği bence yapamaz. Cisse özellikle daha kendi takımında 1000 dakika süre alamamış. 25 milyon euro istiyorlar asla vermem şahsen.
Rennes’de her maç iyi dakika süre alan banko os adamı da artık sana 25’e bırakmıyorlar işte

Size iyi nöbetler renktaşlar transfer sezonunu gerçekten açarsak bu forumda tekrar görüşmek dileğiyle.

tesadüfe bağladığımı kim söyledi? ittire kaktıra olduk diyorum, ayrıca biz saçma puan kaybı hangi maçta yaptık? kötü oynayıp kaybetmek ayrı, kalecinin kaleyi boşaltıp yemeleri , kalecinin elindeki topun kayması(fb-alanya) ve gol olması ayrı, ayrıca herkesin kendi fikri ''saçma'' kelimesi ne alaka neyse ben yine de sizin fikrinize saçma diyerek saygısızlık yapmayacağım, geçen sene kötü oynadığımızı zar zor olduğumuz bence bariz.hadi güle güle
Fb o son dakikalarda puan kaybettiği maçların hepsinde kötü oynadığı için puan kaybetti. Golün kendisi son dakikada geldiği için iyi oynayarak mı kaybetmiş oluyorlar?

Fb bir o kadar da son dakika golü attı, onları ne yapacağız?

Pasif ofsayt hikayeleri, son dakika uydurma penaltıları. Henüz Bjk maçında havluyu atıyordu Fb, Yasin Kol kurtardı.

Gs, kendi evinde Fb'yi sahada ezdi geçti 3-0 kazandı ve o maç sonu şampiyon oldu bir nevi ve kontağı kapattı.

Son derece laubali bir Samsun maçı yaşandı sonrasında. O maça 7 puan önde gittik. 1 puan farkla önde gitsek öyle olmazdı.

Ve bunları yaparken son derece ağır bir Cl geçirdi Gs. Son 16 yaptı bileğinin hakkıyla.

Ligi her zaman 34 maç ortalaması en iyi olan takım kazanır. Bunu unutmayalım.

Rennes'te rotasyon oyuncusu olan adamı ben niye 25'e alayım? Gider takımında sürekli oynayan Lesley'e veririm 30 milyonu alırım.
Sen öyle düşünüyorsun hocam onlar da diyor ki bu adam dehşet potansiyel düzene sokarsam 40-50’lik oyuncu. Orasına ben karışmam.

Belki adam 10M’dir yalandan 20M yazıyorlardır bilemem

Geri
Üst Alt