Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 23.626
- 7.789
- 1.233
Ömer Bayram karşılar onuonun kaptanı götürmez mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ömer Bayram karşılar onuonun kaptanı götürmez mi?
Aslan o aslanana avrat dümdüz gitti
Daha dün Fabian Ruiz'in PSG için Real Madrid ve Bayern'i reddettiği haberleri yapılmadı mı? Onu bize yazan twitter akıllısı kimUğur
Sallai Davinson Abdulkerim Jacobs
Baleba Ruiz
Sane Can BAY
Osimhen
Twitter'a göre böyle bir şey bekleniyor. Can da çok top kaybı yapan biriyse Ruiz filan dayanamaz.

evet bu sefer 10 maç oynatıp çakamadılar piyasaya, aynı tipte Denil Castillo var makine gibi midtjylland'de oynuyorRennesteki cocuk geçen sezon hic oynamadı bile, gidin bakin forumlarina cocuk bir senede sıfır gelişim göstermiş diyorlardi daha 2-3 ay önce okudum baktım oralara.
Sen önce elindeki Renato'ya ilgi ver daha iyi
Takip etmediğim için bilmiyorum ama Ağustos başında ismi düşer yazmışDaha dün Fabian Ruiz'in PSG için Real Madrid ve Bayern'i reddettiği haberleri yapılmadı mı? Onu bize yazan twitter akıllısı kim![]()
kaynak neSorloth zu fener.
Bu sefer epey iyi hamle yapıyorlar.
Teklifim hala geçerli toplu ayin de olabilir 1 dakika arınma gecesi. İsteyen istediğine sövsün siyasiler hariç. Birbirimize de sövebiliriz emreye buna falan da sövebiliriz.Burhan Can Terzi: "Beyler. Bir iş var. Şu an Dünya Kupası'nda değil ama..."
Gelde küfür etme.
çok vurucu olacaklarSorloth zu fener.
Bu sefer epey iyi hamle yapıyorlar.