Uğur
Sallai Davinson Abdulkerim Jacobs
Baleba Ruiz
Sane Can BAY
Osimhen

Twitter'a göre böyle bir şey bekleniyor. Can da çok top kaybı yapan biriyse Ruiz filan dayanamaz.

Rennesteki cocuk geçen sezon hic iyi oynamadı bile doğru düzgün süre de almadı , gidin bakin forumlarina cocuk bir senede sıfır gelişim göstermiş diyorlardi daha 2-3 ay önce okudum baktım oralara.

Sen önce elindeki Renato'ya ilgi ver daha iyi

Adımı Neymar Ahmet Jr olarak değiştirir misiniz???

Onursuzlar aynı anda yönetim yalamaya başladı yine

Uğur
Sallai Davinson Abdulkerim Jacobs
Baleba Ruiz
Sane Can BAY
Osimhen

Twitter'a göre böyle bir şey bekleniyor. Can da çok top kaybı yapan biriyse Ruiz filan dayanamaz.
Daha dün Fabian Ruiz'in PSG için Real Madrid ve Bayern'i reddettiği haberleri yapılmadı mı? Onu bize yazan twitter akıllısı kim :asd:

Rennesteki cocuk geçen sezon hic oynamadı bile, gidin bakin forumlarina cocuk bir senede sıfır gelişim göstermiş diyorlardi daha 2-3 ay önce okudum baktım oralara.

Sen önce elindeki Renato'ya ilgi ver daha iyi
evet bu sefer 10 maç oynatıp çakamadılar piyasaya, aynı tipte Denil Castillo var makine gibi midtjylland'de oynuyor

Dursun başkandan Messi için kiralık + şarta bağlı zorunlu satın alma formülü

İşin sonunda Oulaiye 40 milyon gömeceğiz gibi

Burhan Can Terzi: "Beyler. Bir iş var. Şu an Dünya Kupası'nda değil ama..."

Gelde küfür etme.
Teklifim hala geçerli toplu ayin de olabilir 1 dakika arınma gecesi. İsteyen istediğine sövsün siyasiler hariç. Birbirimize de sövebiliriz emreye buna falan da sövebiliriz.

Forumun şu dakika ihtiyacı

Ugochukwu'ya tercih ederim Aral'ı 13'e satan takım 8-10 civarına bırakır müthiş orta saha Ekvador milli takımına da giriyor Epl'ye satıp iyi para kazandırır. 190 boy hızlı ön libero, tekniği de fena değil

bunlar yeşildounu hala alamadılar mı paso yalanlıyorlar milleti

Geri
Üst Alt