Bugün itibarı ile fb nin yabancı kadrosu bizden daha iyi.. Kendilerinden hiç beklenmeyecek şekilde mantıklı takviyeler yaptılar..

Biz ise sanırım hala Dombili Bey ve Lemina'nın keyfini bekliyoruz..

4 yıl üst üste şampiyon olmak çok nadir bir durum.. 67 yıllık lig tarihinde sadece bir takım 2 kere başarmış.. 5 yıl üst üste ise hiç yapılmamış.

'500 milyon Euro bütçemiz var, para sıkıntımız yok' diyen bir yönetimin aklı olsa yapacağı 2 - 3 tane üst düzey takviyeyi en kısa sürede tamamlar, 5.şampiyonluk için rakiplere göz dağı verirdi.. Yakın zamanda böyle bir fırsat kolay kolay gelmez..

Başkan hala 45 gün önceki şampiyonluğun kutlamalarına katılıyor.. Eleştirince de yalakaları ergen kız çocuğu gibi trip atıyor..

premier lig'de forma giyen, değeri 40 milyon euro üzerinde hollandalı bir orta saha galatasaray'ın listesinde. (ertan süzgün)

bu bonservisler nedir arkadaş
gerek yok

30'dan aşağı iyi futbolcusunu kimse vermiyor zaten asıl problem de bu

Sırf bugünkü Avrupa'daki transferlere bir bakman yeterli.

Ben çok takip edemiyorum harbiden yok mu iyi topçu 30dan aşağı.

Büyük takımlar hariç diğer takımlar nasıl mücadele edecek

Patlayan ben olmayim diye vermiyor herhalde
Zaten 40 milyon üstü EPL de oynayan kaç Hollandalı futbolcu var ki? Gravenberch olmayacağına göre Reijnders. Saçma sapan haber yapmaya çalışıp kendilerini rezil ediyorlar. Sözde bunların hepsi kendisine gazeteci, spor basını falan diyor. Reziller

Geri
Üst Alt