- 31 Aralık 2015
- 14.522
- 9.454
- 1.588
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynı mevki için genelde aynı anda 5 adama teklif yapılır, hepsi bir bütçeye oturtulur görüşmelerden sonra, durumunu sordu muhabbeti budur.ooh 6 7 kişilik listeler de başlamış
En son Madrid taraftarı oyuncunun yedi ceddine sövüyordu skandalları nedeniyle. Formamızı kirlettirmeyin diyorlardı. Transfer olursa taraftarlardan maçlarda tepki görebilir. İspanya'ya ilk gittiğinde de bayağı tartışılmıştı diye hatırlıyorum.tüm yabancı basın girmeye başladı doğru olabilir at.mad olayı
Opera kullan reklam engellem özelligi var. NefisAga bu ne allasen yanımızda karı kız oluyor yanlış anlıyorlar.
Aral simsire 40 milyon Euro dedi bu herif. Hayatı palavra. 1tane tutturdugu transfer yokBCT nin 25k diye babaladigi (paylasim icin) adma max 400 kisilik yakin cevre grubu havalimanina goturur bence.
Hatta bence oyle.bir adam yok. Ileri zamanda Su isim cepteydi ama X kisi Y yuzunden bilmemne diye konusur.
Aga bu ne allasen yanımızda karı kız oluyor yanlış anlıyorlar.
Messi nereye geliyor erayim komserimMessi gelirse caferi affederim
Sen gidip BF falan oynasana. Biz elimizde benzinle geziyoruz, ne demek ortam yok.İlk resmi maçımıza epey süre var henüz. Şuan niye transfer yapılmıyor denecek bir ortam yok ki.

Sara'yı satıp,
Baleba
Reijnders
Brahim ya da Encisio
şunları alıp, yedek kanat,yedek stoper, yedek forvet alacaksın bitti gitti yeminle ligin fişini çekeriz
BF oynayıp pamuk gibi geliyorum buraya ondanSen gidip BF falan oynasana. Biz elimizde benzinle geziyoruz, ne demek ortam yok.![]()

Gezegenler yanlış hızlanmış diyorlarŞu an niye transfer yapılmıyor?!![]()
Belli oluyorBF oynayıp pamuk gibi geliyorum buraya ondan![]()
![]()

EstafurullahBeni banlayin da transferler gelsin. Ugursuzum ben.
Rica ediyorum
Nasıl çıkıyor bunlar , ayarları bilen varmıdır?Aga bu ne allasen yanımızda karı kız oluyor yanlış anlıyorlar.
Öyle deme, yapılanma sezonunda ne zaman uyumaya gitse transfer açıklıyorduk. Torreira, Icardi falan nasıl geldi sanıyorsunuz. Sami'nin Dursun Başkandan daha çok emeği var.Estafurullah
Nasıl çıkıyor bunlar , ayarları bilen varmıdır?
Görseli Google Lens ile gün içerisinde belirli aralıklarla aratman yeterliNasıl çıkıyor bunlar , ayarları bilen varmıdır?