- 16 Haziran 2010
- 202.961
- 154.721
- 6.838
Bakalım devre arasında Lookman da olduğu gibi yine Atletico kazanacak mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Almada'nın %50si için 20m'ye River Plate ile anlaştılar, onun yerine Lee'yi çektiler, muhtemelen Griezmann ve Sorloth yerine de Greenwood'u düşünüyorlarAtletico onu aldiktan sonra Dursun Almada icin 2+x milyon kiralik teklifi yapar.
Son gelen bilgiye gore 25 temmuzu bekliyormuşuzYav biz neyo bekliyoruz anlamadin.. dunya kupasinin bitmesinimi bekliyoruz.. rezillik vallah transfer donemi nerdeyse yarilandi
Ben bu Greenwood, ifbye coktan ok verdi baska takima gitmem laflarina inanmiyorum.Atletico yüzünden süreç uzadı haberini yazan Sercan, fenerin 1 numaralı muhabiri
Kime yem atıyorlar kendilerine mi
Bize mi fb ye mi?Lookman sürprizi yaşanır mı sizce
satofield, ben boyle turkce anlamiyorum nediyorsun ula.Konuyu töhmetatif bir mahiyete sokumlamağa karşı göstermekte olduğumuz kolektif direncimizi pekiştirmek gayesinde buluşmağa meyletmenin ehemmiyetinin idrak edilmesine ilişkin başlatılan çalışmalarımıza yönelik ilginin yoğunluğunu içselleştirme sürecimizde vuku bulan şaibeli girişimlere prim vermemeye kararlı olduğumuz hizibsel düsturunu nöbetatif duruşumuzun ta içüne zerk etmenin mes'uliyetinin bilincine erişmek ve eriştirmek maksadiyle işbu paylaşımı tembih eylemeğe görülen gereği tekzib eyleyenleri es'efle kınamakta olduğumuz hakikatinden kaçılamayacağı esasını hiddet ila masaya yatırmanın zaruriyeti tespit edilmeğa çalışılmaktadır.
tabi ki bizeBize mi fb ye mi?