Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 14.998
- 13.884
- 1.398
avatarlar birbirine karıştı iyice forum çorbaya döndüBeni banlayin da transferler gelsin. Ugursuzum ben.
Rica ediyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
avatarlar birbirine karıştı iyice forum çorbaya döndüBeni banlayin da transferler gelsin. Ugursuzum ben.
Rica ediyorum
Bana o gün geldiğinde mesaj atın, unuturum yoksaŞefim 15 temmuz gibi beni de banlarsın 30 temmuza kadar 2 transfer garantisi veriyorum, en kötü sayın başkanımıza küfür ederim beni 2 hafta saha dışı bırak![]()
yok Greenwood fbnin oyuncusu artık, yükselmeyin boşunagreenwood atmadrid olayı gerçek mi lan gerçekse kardeş klüp ilan edilmeli resmi kurumunuz tarafindan
tüm yabancı basın girmeye başladı doğru olabilir at.mad olayıyok Greenwood fbnin oyuncusu artık, yükselmeyin boşuna
11 numara giyecekmiş hattatüm yabancı basın girmeye başladı doğru olabilir at.mad olayı
Araya girmek lazımAtletico Madrid, Greenwood'a yıllık yaklaşık 6 milyon euro maaş, imaj haklarından pay ve 5 yıllık sözleşme teklif etti.
Fenerbahçe ise 4 yıllık sözleşme ve yıllık net 8 milyon euro maaş + bonuslar önerdi.
(L'Equipe)
Nerden biliyorsunyok Greenwood fbnin oyuncusu artık, yükselmeyin boşuna
fbnin çok yakın olduğunu yazan haberci fransanın en iyisi o atletico devrede yazmadığı sürece lequipe patates, fransanın fotomaçı gibi oldularNerden biliyorsun