Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 23.652
- 7.804
- 1.233
forumdaki fbli arkadaşlar geri dönün canınızı sıkmayın Greenwood'u aldınız, o haber yalan yakında açıklarsınız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
davinson sanchez ppli orçun abi.forumdaki fbli arkadaşlar geri dönün canınızı sıkmayın Greenwood'u aldınız, o haber yalan yakında açıklarsınız
Esnafızdavinson sanchez ppli orçun abi.
Of tam 10/10'luk olurReijnders Baleba
Encisio
alev alev olurdu bu arada Sara'yı paketlerdik..
fb 50m sağ kanat alıyorsa hakkımız değil miOf tam 10/10'luk olur
Galatasaray yakında transfer yapabilir. [ Naci Liboş]
Bu sefer sen bile çözemezsin durumuBeni banlayin da transferler gelsin. Ugursuzum ben.
Rica ediyorum
Daha erkenBeni banlayin da transferler gelsin. Ugursuzum ben.
Rica ediyorum
öncelik hakkımız da yanmış oldu burdan fbye geçer emin zaten hiç Galatasaray'lı olduğunu hissettirmemişti,Yusuf Akçiçek daha çok Galatasaray'lıMirsad denen fenerli oe bizden koparmak için bin takla atmıştı şimdi başakşehire güle oynaya getirmiş. Başımızda adam akıllı yönetim olsa alt yapıya dadanan şikeci şerefsiz menajerleri temizler önce ama öyle bakıyolar mal mal
Şefim 15 temmuz gibi beni de banlarsın 30 temmuza kadar 2 transfer garantisi veriyorum, en kötü sayın başkanımıza küfür ederim beni 2 hafta saha dışı bırakDaha erken
seni iskenderbey abi sandım. şu pp'yi değiştir artık.Beni banlayin da transferler gelsin. Ugursuzum ben.
Rica ediyorum