Şu zehirli oku atma lütfen renkdaş. Her topçunun başarısız olma ihtimali var. Bakınız singo
Renktaş Singo stoper değil hep sağ bek oynasa ve sakatlık problemi olmasa başarılı olurdu.

Lesley son 2 senesinde istikrarlı şekilde premier ligde çok fazla maça çıkmış. Sakatlık geçmişi temiz. Rennes alt yapılı. Çok aradığımız dribling yeteneği var. Stili de gerçekten Khepren Thuram'a benziyor. Benim için çok umut verici ve riski kabul edilebilir bir transfer.

Renktaş Singo stoper değil hep sağ bek oynasa ve sakatlık problemi olmasa başarılı olurdu.

Lesley son 2 senesinde istikrarlı şekilde premier ligde çok fazla maça çıkmış. Sakatlık geçmişi temiz. Rennes alt yapılı. Çok aradığımız dribling yeteneği var. Stili de gerçekten Khepren Thuram'a benziyor. Benim için çok umut verici ve riski kabul edilebilir bir transfer.
Renkdaş birzamanlar sakatlık geçmişi tertemiz olan linderoth bizde maça çıkamadı doğru dürüst. O yüzden diyorum her topçuda tutmama ihtimali mevcut, uyum problemi falan var bu işte. İnşallah tutar bizde diyelim

Lemina, Torreira, Sara. Bence bu üclüden anca 2 tanesi bu sezon bizde olur. 2 ordan + Lesley, Nhaga ve Ilkay 5li rotasyonumuz olur. Buraya birde adam gibi bir 10 alirsak OS rotasyonu hazir olur gibi. Arada bir lazim olursa Yunusu'da 10 no olarak görürüz.

Lemina’nın devam ettiğini düşündüğümüzde bu ledjley lemina’yı kesebilir mi ilk 11 için?

Bilmedigin birsey yok. Yönetimden hangi isimsin durustce acikla artik!?!
Dexter Idk GIF

bu twitterda nasıl salak bi kitle türedi

Lesley haberinin altına üst düzey ortasaha dedikleri bumuydu diye küfür edilmiş heryere

ulan adamın ismi zaten geçiyordu transferde ne bekliyorsunuz

Mevcutta u23 kuralına uyan oyuncuyla 5 sene kontrat yaptın diyelim, o oyuncu 5 sene boyunca o kurala uygun sayılacak.

Bildiğim kadarıyla öyle değil. 2 sene kurtarıyor seni. Bu forumda mı ya da twitter'da mı hatırlamıyorum birisi mevzuatı paylaşmıştı. Yılı dolan oyuncu 1 sene daha kontenjandan sayılıyor ardından kurala uygunluğu düşüyordu. Hatta sadece 2002liler için bile olmuş olabilir +1 yıl daha sayılma durumu.

Geri
Üst Alt