GSCimbom
Batıkan Kanarya

Transfer Nöbeti #5 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 133

Batıkan Kanarya ·

Cevap
8,8K
Okunma
441,9K
Sayfa
133/442
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okay zaman zaman faydalı olabilir sanki ama bilemedim. Sanki TS'ye, oraya buraya gidip, ligimizde iyi performanslar verebilme ihtimali var. Fazla maaş talep etmiyorsa denenebilir gibi :/

kasayı kapattık hocam, bu akşamlık kapatıyoruz.

clean.gif

Allah belamizi vermis
Bu tostosu bize kitleyecekler diye cok korkuyorum

Bu isin sonunda aslinda taylan okadarda kotu degil lan moduna girebiliriz yakinda
Okayla taylanı kıyaslamak çölde buz gibi suyla idrar sıcaklığında bir suyu kıyaslamaktır Taylan bu yeteneği ile ki yetenek 0 kimseyle.kiyaslanamaz bir ihtimal belki Ömer bayramla diyecem ama Ömerin futbolcu olmadığına dair ciddi şüphelerim var hala

Bu haftasonuda yonetimin yalikavak marina duyumunu alirsam yangina baslarim

Haftasonu filan beni ilgilendirmiyor

Hadi secimdi mecimdi bi haftasonu dinlensinler sorun degil ama yine oyle birsey olursa NET YANGIN, FITNE, GALEYAN modumu acarim

Biktik yani bu dot agirligindan

Bu camiaya enerjik fresh bir hava lazim

Boyle olmaz

Okayla taylanı kıyaslamak çölde buz gibi suyla idrar sıcaklığında bir suyu kıyaslamaktır Taylan bu yeteneği ile ki yetenek 0 kimseyle.kiyaslanamaz bir ihtimal belki Ömer bayramla diyecem ama Ömerin futbolcu olmadığına dair ciddi şüphelerim var hala

Okay futbol dunyasinin en tostos 6 nosu

Milli takimda 2 metreye usenip pres yapmadigini gordugum gun benim icin bittigi gundur

Ztn kendisi icinde son maciydi

Bu arada hazırlıktan konuşuluyorken hazır. Hazırlık maçlarımızı yine d smart yayınlamayacak değil mi artık bitsin bu 50 yıllık anlaşma gs tv versin bu nedir yav.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt