GSCimbom
Batıkan Kanarya

Transfer Nöbeti #5 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 142

Batıkan Kanarya ·

Cevap
8,8K
Okunma
442,1K
Sayfa
142/442
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim yerli teknik direktörlerin çok ciddi parlattığı bir oyuncu hatırlamıyorum, montella "bundan artık bişey olmaz" denen yunus'u bayağı iyi bir seviyeye getirdi. Bizim gömdüğümüz oyunculardan önce TD'i iyi bir eğitimden geçirmek şart.

yok be melih askerlık falan çok eski hikayeler . uzun yıllar önce. tüm çocukluğum ve gençligim Lenf kanseri ile mücadele ile geçti. yaklaşık 10 yıl. kemoterapi falan. askere gidecek durumda değildim. almadılar zaten. rahmetli spartaküsü oymayan adamla aynı hastalık. allaha şükür hayatta kaldım ben.. şimdi iyiyim. üzülmeniz için söylemedim. çok eskilere gittim birden. askerlik konusu açılınca...
Geçmis olsun renkdas. Aslanlar gibi burdasin. Hersey gönlünce olsun

Valencia CF Voetbalkamp komt naar SV Grol in Groenlo | FC Winterswijk
Yarasaspor kulubune çok teşekkur ederuz bizi çok iyi ağırladılar

tüm takım kamptayken bu niye gelmiyor? ihtar çekilmeli kampa çağırıp adam gibi takım arkadaşlarıyla beraber çalışsın.

Valla bu konuda Eşref'in anlaştığı birisi vardı ya şimdi ismi aklıma gelmedi

onu getiririm altyapının başına

Adam yıllarca Altınordu'yu çalıştırmış oldukça başarılı

Hiç maceraya gerek yok

MAHMUT ALPASLAN KİMDİR?​

Mahmut Alpaslan günümüzde Aykut İnce'nin hazırlayıp sunduğu A Spor ekranlarında yayınlanan Transfer Raporu isimli programda yorumcu olarak yer almaktadır. Antrenörlük kariyerine Almanya'da başlamış Vfr-Pforzeim, KSÇ ce Stuttgart gibi takımları çalıştırmış, ardından çeşitli kulüplerde yer almış, Afrika ve Brezilya'da bulunmuştur.

1989 senesinde Türkiye'ye dönmüş ve sırası ile ülkemizde Kahramanmaraş, Edirne, Sakaryaspor ve Vanspor takımlarını çalıştırmıştır. Ardından tekrar Almanya'ya dönmüş ve Herrenberg takımında görev almıştır.

1993 senesinde tekrar Türkiye'ye dönen Mahmut Alparslan, Sakaryaspor takımını play-off'a taşımış, 1993 ve 1996 sezonlarında Galatasaray'da, 1996 ve 1997 sezonunda ise 1. Lig'de Vanspor'da görev almıştır.

1998 ve 2000 yılında Yimpaş Yozgatspor ardından Anadolu Üsküdarspor ve Zonguldakspor'u çalıştırmıştır. 2001 ve 2002 sezonunda çalıştırmış olduğu Zonguldakspor takımını 3.cü ligden 2. lige çıkaran isim olmuştur.

2008 ve 2019 sezonunda Armutlu Belediyespor'da amatör takım teknik sorumlusu olarak çalışmış devamında ise Karsspor'da görev almıştır.

Kısa süre Karsspor macerasından sonra Galatasaray takımında dönerek kulüpte Scout Şefi ve izleme komitesi koordinatörü olarak görev yapmıştır.

Futbol dünyasına Real Madridli Casemiro, Liverpoollu Emre Can ve Leverkusenli Hakan Çalhanoğlu'nun keşfeden isim olarak tanınmaktadır. 10 Kasım 1956 yılında dünyaya gelen Mahmut Alpaslan Akrep burcudur. Ancak doğum yeri ve aslen nereli olduğu bilgilerine henüz ulaşılamamıştır.

"Bir günlüğüne İstanbul'a gittim. Akşam yeni başkan, yeni teknik direktör Okan Buruk ile görüşmek için dışarı çıktım. Rumenlerimiz, Cicâldău ve Moruțan ile neler olduğunu bilmek istedim.

Herhangi bir karar verilmedi. Türk basınının ikinci lige transfer ettiği Morutan'dan da bana çok iyi bahsettiler. Morutan daha içine kapanık ama o bir futbolcu. Ona güven!

"Bir günlüğüne İstanbul'a gittim. Akşam yeni başkan, yeni teknik direktör Okan Buruk ile görüşmek için dışarı çıktım. Rumenlerimiz, Cicâldău ve Moruțan ile neler olduğunu bilmek istedim.

Herhangi bir karar verilmedi. Türk basınının ikinci lige transfer ettiği Morutan'dan da bana çok iyi bahsettiler. Morutan daha içine kapanık ama o bir futbolcu. Ona güven!

Morutanda kalite var ilk geldiginde izlerken ereksiyon oluyordum ama cicaldau icin aynisini diyemem onu bir an evvel satmamiz lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt