Ekin Amad
10 Numara!
Omar o kadar vefa borcun var bize - ara çocukları Ragnar'In evlatları gibi yaşarsınız burda falan de be
bunların yüzüne tükürsen yarabbi şükür derler.Ya biri az daha hiç suçu olmayan Galatasaray alt yapısındaki çocuğa bir sürü hakaret edilmesine sebep oldu yanlış isim vererek.Emre kaplan desen kazandığı savaş yok.Adamlar 300 tane isim veriyor biri tutunca aa biz bildik diyor.O yüzden ben güvenemiyorum bunlaraYönetici olsam yarın mutlaka 1 tane açıklarım şunların inadına. Gerçi o zaman da çok gizliydi açıklayamazdık derler.
bu adam danimarkalı - kan farkı var
Transfer calimi yaparmiyiz.Artem Dovbyk'in menajeri İstanbul'da.Fb haberleri doğru ama oyuncunun kendisi İtalya Ligi'ne transferini açıklamıştı..
Bu başkan sponsor olursa avatar yapacağım.Kuwait Airways CEO'sunu tanıyalım. Maen Razouqi
![]()
Viking kralı Danimarkalı Ragnar Lothbrok, 9. yüzyılda yaşadı.bu adam danimarkalı - kan farkı var- Omar tanıyor elemanları , gerçi o da kırma Norveç ama olsun.
Saçma bi iş bence yine de İtalya Ligi'ne transfer olacak gibi.İstenilen bonservis fazla..Transfer calimi yaparmiyiz.
ben maçlar öncesi kaleciler göz altı çekiyorlardı ya havaları olsun diye ...
Simdiden degistir kaybin olmaz.Bu başkan sponsor olursa avatar yapacağım.
ay iyi tmama yav .Viking kralı Danimarkalı Ragnar Lothbrok, 9. yüzyılda yaşadı.
Omar abilik edip, tutup kulaklarından getirmeli.ay iyi tmama yav .
milli takımda Omar goyogy muhabbeti yapıo ama onlarla ne diyeyim![]()
Ukrayina olayi var ya.Saçma bi iş bence yine de İtalya Ligi'ne transfer olacak gibi.İstenilen bonservis fazla..