GSCimbom
Batıkan Kanarya

Transfer Nöbeti #5 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 22

Batıkan Kanarya ·

Cevap
8,8K
Okunma
439,9K
Sayfa
22/442
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her normal takim diger kulübden izin alip oyuncu ile anlasmaya yaklasiyordur. Düsünsene takim bir oyuncu icin diyer takimla 2 hafta masada oturacak ve anca anlasacak ve oyuncu cikip, ben size gelmeyi istemiyorum diyecek yada cok ucuk bir maas istiyor diye is olmayacak. 2 hafta cöp atmis olursun ve bu acayip berbat bir strateji olur.
nef yine verecek

ayrıca nefinki tl üzerinden yıllık 45 m tl falanmış şu an

botheim gelmedi mi
Hmpf.webp
smoke.gif

Bu konuda konuşsun diye bekliyorum haber mecralarını.

Her normal takim diger kulübden izin alip oyuncu ile anlasmaya yaklasiyordur. Düsünsene takim bir oyuncu icin diyer takimla 2 hafta masada oturacak ve anca anlasacak ve oyuncu cikip, ben size gelmeyi istemiyorum diyecek yada cok ucuk bir maas istiyor diye is olmayacak. 2 hafta cöp atmis olursun ve bu acayip berbat bir strateji olur.
normali önce bonservis görüşmesi anlaştıktan sonra futbolcu ile görüşmektir, bizim kulüp marcaoya izin verdiyse salaklık etmiş.bunlar oyuncuyu ayartıp zorla götürme peşinde. istediğimiz rakamlara çıksınlar önce ondan sonra istedikleri kadar görüşürler. bonserviste anlaşıp oyuncu istemiyor diye iptal olan tonla transfer var. önce bonservis pazarlığı yapmak daha doğru bir olay futbolcuya görüşme iznini sonra verirsin, istemiyorsa da iptal olur.

Tlye vurma kardeşim futbolcuyu anamızın liginden bile 3 m eurodan aşağı alamiyoruz. Neyin sevinci bu?

Adamlar Türkiye'nin en büyük kulübüne forma reklamina 4 m euro teklif ediyor. Şaka mı bu?
bu güzel bir nokta - döviz bazında bakınca düşük geliyor ama oradaki sıkıntı bizim ülke futbolunu dibin dibine sokmuş halimiz ve ligimizin pazarlanacak bir yanı olmaması (bkz. yayın gelirleri azalması)

biraz oraylada paralel diye bakıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt