hergece günün Twitter kolpalarini inceleyip kendi yorumlarını sunuyorHaberler zaten 1.5 saat once cikti,programa cikmadan konusmus sicagi sicagina yersen
Sal Pedroyu be güzel kardeşim. Adamın daha bize gelmeden ayağı falan kopacak.Tam Galatasarayımızda senelerdir aradığımız skorer 10 numara hatta 9.5 numara dahi diyebiliriz. Brezilya asıllı İtalyan oyuncudur Joao Pedro.. 15 gol 10 asist civarı katkı sağlar.. Yunus Kerem gibi kanatlara çok araya zehri salar. Hayırlı olsun. 10 numara sahibini bulduEkli dosyayı görüntüle 166118
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Haluk yurekliye kız alacaktirCenk Ergun yine yurtdisina cikiyor diyor haluk
Tam Galatasarayımızda senelerdir aradığımız skorer 10 numara hatta 9.5 numara dahi diyebiliriz. Brezilya asıllı İtalyan oyuncudur Joao Pedro.. 15 gol 10 asist civarı katkı sağlar.. Yunus Kerem gibi kanatlara çok araya zehri salar. Hayırlı olsun. 10 numara sahibini bulduEkli dosyayı görüntüle 166118
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sevgili okan,Poldi mesafe farketmeksizin şut çekerdi ,al verleride vardı ,gezgin olarakta oynuyordu diye anımsıyorum.sol çaprazdan atıyordu sağ çaprazdan atıyordu.
İkisininde mevkisi hem on no hem forvet arkası ve santrafor olarak geçiyor.ikiside şut imkanı buldumu çekiyor ,asistçiler .belki başka yönlerdede aynıdırlar ,mesele ikiye bir konularında,hücum bölgesinde gezginlik,kendini gizleyebilme veya rakip defansa unutturmak,gol için yer tutmayı iyi bilmek.bunlar benzer özellikler midir onu bilmiyorum.buyüzden sana danışmak istedim
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kim benimsemiyor üstad yaz gitsin buradansevgili okan,
uzun bir mesaj olacak , istersen dm den yazayim ?
bazi renkdaslar uzun mesaj yazmami benimsemiyorlar. mesaj kirliligi olmamasi adina, dm den yazarim - sayet istersen.
sayet alirsak is resmilesirse, zaten resmi basligina diger mesajlarla beraber bu mesajimi da eklemeyi dusunuyorum. salt oyuncuya ozel baslik olacagindan dolayi.
Severek okuyorum,ben normalde uzun yazi okumam ama seninkileri okuyorum.çünkü bilgine inanıyorumsevgili okan,
uzun bir mesaj olacak , istersen dm den yazayim ?
bazi renkdaslar uzun mesaj yazmami benimsemiyorlar. mesaj kirliligi olmamasi adina, dm den yazarim - sayet istersen.
sayet alirsak is resmilesirse, zaten resmi basligina diger mesajlarla beraber bu mesajimi da eklemeyi dusunuyorum. salt oyuncuya ozel baslik olacagindan dolayi.
Cenkin uçak parası kulübün kasasından çıkıyosa yandı gülüm keten helva