Naber Sergen , uzun süre oldu konuşmayalısana da tunaydın abi
Ikiside gelmiyorsolbakken ve mert bu takımın kurtuluşu
Fener’den aldığı maaşı istemez herhalde.kim'in maaşını verebilecekler mi?
Bu metinde yazan oyuncuların hepsinin ortak özelliğinin tek vuruş ve sızma koşular konusunda savunmaları uyutma konusunda uzman oyuncular olduğunu biliyosundur birçok forvet modeli vardır strikerlar gezgin forvetler yardımcı forvetler gibi gibi Fox in the Box tabirinin olayı ismindeki gibi bir anda tilki gibi gol alanında çıkmak ve gereken vuruşu yapacak pozisyonu koklamak olayıdır bu özellikte Joao Pedro da var Batistuta ve İnzaghi çok farklı özellikte forvetlerdi batigol kendi pozisyonunu da yaratırdi ama ceza sahası içinde bir anda bitebilirdi de İnzaghi tamamen etrafındakilere bağımlı bir forvetti ama gereken anda bir adım geri bir adım ileri atar o an çıkar golu atardı Del Piero da gezgin forvettir ama hani sen metinleri çok seviyorsun ya bir tavsiyem olacak okursun Roberto Mancininin antrenörlük eğitim belgesini tamamlamak için hazırladığı yazısında Del Piero tarzı L'Artista denilen oyunculardan bahseder bunlar oyuna zevk vermek için oynayan oyunculardir der hatta Del Piero da bir ikinci forvetti ama Fox in the Box değildi her şeyi yazılardan ibaret görmemek lazımŞimdi birincisi bu çakma scoutluk işlerinden vazgeçelim hocam. Bak mesela sana bir yazı paylaşayım şu oyuncularla bu adamın ne alakası var tüm foruma açıkla özür dileyeyim senden.
A Fox in the Box is a role that describes a player who is an excellent goal scorer when positioned in the penalty area. Despite the fact that this player isn't the most skilled goal scorer on the team, they have a lot of success while they're in the box. Gabriel Batistuta, Robbie Fowler, Klaas-Jan Huntelaar, Gerd Muller, Gary Lineker, and, most notably, Pippo Inzaghi are all examples of the Fox in the Box striker.
Forvete yakın 10 numaraları çok sevmiyorum ama bu kalitede başka oyuncu bulamayız. 6-8’i kaliteli alırsak iş yapacaktır. Cagliarililerin yorumları çok olumlu, o yüzden istediğim bir transfer.
Oyuncu mobil bir oyuncu değil, daha çok boş alan bulup doğru yerde pozisyon alarak bitirici Cagliari gibi kümede kalmaya oynayan takımlarda bu boşlukları bulabilir.Pozisyonu itibarıyla Emre Akbaba 'da Alanya'da atıyor bizde atamıyor.Çünkü büyük takımda boş alan yok, hareketlilik+güç de yoksa iyice pasifvize oluyorsun ve direkt taraftarın gözüne batıyorsun.O yüzden parlaya da bilir patlaya da bilir diyorum.Benzer şekilde Alex de Souza parladı (İtalya'da yoklari oynamıştı) Alex Texeria ise patladı.Parlaması için extra bir şeyler göstermesi gerekiyor; gözlemlediğim kadarıyla extra farkı yaratacak Talisca gibi şut+kafa,Jaja gibi dripling+güç yok.Sadece bitiricilik var Emre Akbaba gibi,o da orta saha çok iyi olup servis yaparsa.O zaman da tereddüte düşüyor insan,bu paralara değer mi?Bu kadar soru işareti taşıyan oyuncu transfer edilir mi?Hata yapma lüksü olmayan bir pozisyonda ya tutarsa denir mi?Bence hayır,o yüzden daha garanti isimlere yönelelim.Alakasiz texeria para icin cine gitmis got gobek salmis talibi cikmayinca tinercilere kakalanmis oyuncuydu gelirkende ellerinde patlayacagini soylemistim
Pedro daha 30 yasinda minumum 3 sene faydali olur adam italya liginde mukemmel
isler yapiyor attigi her gol teknik zeka kokuyor texeria ile kiyaslamak sacma sapan birsey birde 30 yasina gelmis adama ihtiyar demek ayri bir olay
Fernando halen sevillada oynuyor futbolcunun en iyi cagi 28 33 arasidir pedro yatmaya gelmez sayet gelirse vazgecilmez olur
Kimin maaşını verebilecekler mi?kim'in maaşını verebilecekler mi?
MLS'e Los Angeles 'a gitti L.İnsingne ile birlikte.Dostlar Gareth Bale nasıl olur sizce
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
iyidir ,millet tam seviniyo,yalancı muhabirler fırlayıp palavra sıkıyo.onunla ugrasıyoruz.sen nasılsınNaber Sergen , uzun süre oldu konuşmayalı
SM-F916B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Joao Pedro, Pinamonti, Petagna: si sblocca il mercato degli attaccanti bu habere mi girdin senOyuncuya en yakın kulüp biziz.
çok değişik fanteziler yapıyolar transferde,ortasahada,oyundaFener solbek alip ferdiye onde kullanacakmis
ekledigin alinti da yazilanlari gecen hafta burda cok benzerini yazmistim -ilginc bir tesaduf olmus.Oyuncuya en yakın kulüp biziz.
solbek
![]()
Giuseppe Pezzella - Oyuncu profili 25/26
Giuseppe Pezzella, 28, İtalya ➤ US Cremonese, 2025'den beri ➤ Sol Bek ➤ Piyasa Değeri: 2.00 mil. € ➤ * 29 Kas 1997, Napoli, İtalyawww.transfermarkt.com.tr
En son hazirlik macinda 4luydu galibaekledigin alinti da yazilanlari gecen hafta burda cok benzerini yazmistim -ilginc bir tesaduf olmus.
torino bremer bazli, valenci gattuso bazli - ve bizim aramizda gececegine dair. simdilik onde gorunuyoruz. yine de son an da bir sey olur diye *resmi aciklama gelene kadar - oyuncuya yonelik genel gozlem baglaminda yoruma ara verdim.
3lu mu oynuyor fb ? ben pek takip etmiyorum da bizim disimizdakileri...
alsalar alırlardı şimdiye,hava cıva benceYav çökecem Romasına, önce Cengizi yürüttüler şimdi Solbakken gündemde
Katılıyorum renktaş ama çok tuttuğum bir tip değil. İşlemeyeceğinden bahsetmiyorum. 4-3-3 izlemeyi daha çok seviyorum, o açıdan. Arda da 4-2-3-1’i işaret etmişti, o yüzden doğru bir profil Joao Pedro. Şunu da söyleyeyim bunun için 6-8’imizin çok iyi olması gerekiyor. En doğru örnek Hansi Flick’in Münih’i olur herhalde, Müller rolünde bir Joao Pedro göreceğiz. Ancak o orta sahada Goretzka ve Thiago vardı. Alacağımız oyuncularda örnek bu olmalı. Keza bu sene izlediğimiz Ajax’ta Berghuis Forvet arkası-forvete yakın bir oyuncu konumundaydı ki yine 6-8 ikilisi Gravarenbech ve Alvarez gibi çok kalite bir ikiliydi. Buna dikkat etmek lazım.Set oynuyoruz,ne pasla çıkabilecek 6-8 var,diyelim çıktık set oyununda yaratıcı adam lazım oda yok sadece kerimin ayağına bakıyorduk.Bu tarz problem çözen adam her zaman iyidir bence.
Tarz olarak baggio olabilir belki hem 10 numara hem forvet gibi golü koklayan bir adam .
EvetJoao Pedro, Pinamonti, Petagna: si sblocca il mercato degli attaccanti bu habere mi girdin sen