GSCimbom
Batıkan Kanarya

Transfer Nöbeti #5 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 37

Batıkan Kanarya ·

Cevap
8,8K
Okunma
440,3K
Sayfa
37/442
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
transferle ilgili olarak önümüzdeki 4-5 gun boyunca ciddi haberler duyacagımızı,medyada ses getiren şeyler olacagını düşünüyorum.fazla hareketli bi dönem bence

ben şunu hatırlatmak isterim , o para bu para diyoruzda - o kadar inanılmaz harcama yapmaya gerekte yok BU SEZON için.

yan idemeye getirdiğim sadece lig + kupaya CL'ye hazırlanıyor gibi kadro kurmaya gerek yok.

Otrması gereken pozisyonlarda cuk adamlara tabii ki veriksin - 6 ve 8 bunun en başında , onu takiben 10

geir kalanında ya ucuza fırsat kovalanır ya büyük harcama yapılmamalı düşüncesindeyim.

Buna örnek Mert Müldür'ü vereceğim - tamam güzel isim , yerli . ama sırf lig ve kupa süresince eğer 6-8 bütçesinden alıpta sassuloya 7-8 neyse verceksek vermeyelim . Ali Turap'a güven ver formayı - yetiştir. Şampiyonlukta o batırmaz asla bizi. çok sağlam 6-8 çok çok daha önemli trasnferde bonservis bütçesinde (demek değil ki bir adama 5 M maaş bağlansın - bonservis bütçesinden kastım)

ben bu gelen paralara niye şaşırmıyorum acaba?fena para gelecek demiştim,hele o jupiter bogaya bi girsin:) daha bunun uranusu,avrupa basarıları var

1612852266jupiter-in-taurus.jpg

Burda boga mi jupitere girmis oluyor? Yada Jupiter bogaya mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt