Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu anda anestezi etkisindeyim, seni yatırır severim.

Emrah senin bu halin iyi değil ha, sana hakaret mi ettim ne bu gerginlik? Surileri sevmediğin için gerekli cevabı verirsin dedim. Sanki köprü altında 5₺ ye surilere s…. çektiriyor mu dedik?

Yine de kıyamıyorum geçmiş olsun neyin var?

Kazimcan bayagi ciliz bi cocuk herhalde. Resimlerde boyu 1,90 gibi duruyor sanki.

Reisler heriflere italyadan teklif varsa zaten oraya giderler yapmayın etmeyin inanmayın şu yazılanlara ligin hali ortada ekonomin berbat avrupa 'da yoksun futbolcu geliştiren bir lig değilsin adamlar seni niye tercih etsin edeceksede parayı tercih edecek o da sende yok işte kaldıkı 19 20 yaşındaki futbolcuya ve kendini ispat edememiş birine o paralar verilmez medyada 1.5 2 mil.eurodan falan bahsediliyor o yaştaki futbolculara o parayı vermek ne kadar doğru ola ve bothiem bodo da asist ve gol katkısı fazla değil bu futbolcularda potansiyel var buna katılıyorum ama hala ham lar ve bizim takım ham futbolcularla dolu tecrübeli baskıyı kaldıra bilen topçuya ihtiyaç var hem ben şunu anlamayorum reisler elinde zaten 3 tane forvet var kanatlar zaten şişti babacım bizim net şekilde ortasahaya ihtiyaç var ve medyada doğru düzgün ortasaha yazilmiyor varsa yoksa solbakken bothiem bırakın şu genç futbolcu fetişini takım yeterince genç. Zaten tecrübeli adamlarda kendilerini ispat etmiş oyuncular işte o adamlarıda parayla ikna edebilirsin pedro guaye gibi adamlarda çok para istiyolar ve gayet normal kendi liglerinde piyasası olan adamlar bunlarıda parayla ikna edebilirsin bu kadar basit geçen sene den ders almadikmi.Abi genç oyuncu al parlat sat eyvallahta senin ligin kalitesi belli en iyi oyuncun 15 veriyorlar işte takımın starı kerem harhangi bir teklif yok arkadaşlar farkındamısınız futbolcunun ederini gelen teklifler belirler o kadar.senin liginden giden topçular %80 i dikiş tutturamamış adamlar işte (ndieaye ozan son dönemde durumlarida ortada dikiş tutturan arda var bir o da atleticoda sene bilmem kaç ha birde fernando var) senden topçu alırken 10 kere düşünüyor adamlar yeter abi yeter ya bizim ülkede bu hadsizlik ve yüzsüzlük bizi buralara getirdi yerimizi bi bilelim artık abi hem ayranım dökülmesin hem g...s...mesin şampiyon olacaksak başarı istiyorsak tecrübeli futbolculara ihtiyaç var arkadaşlar bırakın muhasebeceliği kaç para veriyorlarsa versin ler abi ben mi biz mi yönetiyoruz kulübü taraftariz abi taraftar yok batacakmış yok iflas edecekmiş korkmayın arkadaşlar bu kulübler batmazda iflas da ettirmezler korkmayın özellikle 3 büyükler bu kulüblerin bunyelerinde herbirinde 1500 fazla sporcu var ülkeye sporcu yetiştiriyorlar korkmayın o yüzden ben güzel futbol iyi oyun istiyorum abi izlerken zevk alınacak futbol istiyorum bunun içinde iyi futbolculara ihtiyaç 4 senedir çektiğimiz eziyet yeter harcayacaksın abi parayı yok öyle 3 kuruşa 5 köfte

SM-A750F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Abi kusura bakma da bu kadar uzun bir yazıyı bana kimse okutamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt