Nedim Tokuyucu
İmparator
gueye keşke gelse. yaşına falan takılıyorlar gülüp geçiyorum, bu kalitede adam bulmuşsun yaşına bakacam hemaaşı verdiğin anda carvalhoyu getirirsin gueye zor
gueye keşke gelse. yaşına falan takılıyorlar gülüp geçiyorum, bu kalitede adam bulmuşsun yaşına bakacam hemaaşı verdiğin anda carvalhoyu getirirsin gueye zor

3 gündür ayni haber dolasiyor. biz agir bitmisiz
3 gündür ayni haber dolasiyor. biz agir bitmisiz
çok konuşma bas 20 milyon euroyu o zaman!
Sevilla Sportif Direktörü Monchi: "Marcao, filtrelerimizden başarıyla geçti ve transferini düşündüğümüz oyuncular listesine girdi. Sadece agresif bir stoper değil, aynı zamanda sol ayaklı. Pasör özellikleri var. Aklımızda belirlediğimiz profile tam olarak uyan bir stoper."
ver lan o zaman 25 milyon euro!
Sevilla Sportif Direktörü Monchi: "Marcao, filtrelerimizden başarıyla geçti ve transferini düşündüğümüz oyuncular listesine girdi. Sadece agresif bir stoper değil, aynı zamanda sol ayaklı. Pasör özellikleri var. Aklımızda belirlediğimiz profile tam olarak uyan bir stoper."
1 ay sonra lig başlıyor biz daha transferi bitiricez ve kamp yiyecek oyuncular ölme eşeğim ölme
monza,torino ve valencia da ilgileniyor oyuncuyla. elleri güçlü malesef almak istiyorsak vereceğizücret 2.2 olmuş 3-4 gün daha transfer olmazsa 4 milyon maaşa alırız