GSCimbom
Batıkan Kanarya

Transfer Nöbeti #5 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 399

Batıkan Kanarya ·

Cevap
8,8K
Okunma
440,5K
Sayfa
399/442
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayallerdeki kadro;

MUSLERA

MERT - NELSSON - ABDÜLKERİM - AANHOLT

GUEYE - NDOMBELE

SOLBAKKEN - JOAO PEDRO - KEREM

SORLOTH
​

Aslında olacak olan;

MUSLERA

OMAR - NELSSON - ABDÜLKERİM - AANHOLT

SANSON - BERKAN

YUNUS
- JOAO PEDRO - KEREM

MOSTAFA
​
Not: Belki son yazdığım kadro bile kurulamayabilir.

Bencede kesinlikle iyi bir kanat oyucusuna ihtiyaç var.Fakat bu Solbakenin yunusdan ne farkı var.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sus artık birey akpli amcalar gibi kitledin döngüne

Yav saçmasapan konuşup durma lafı çevirme şimdi

Futbol bilgin varsa beni yanlış çıkarmak istiyorsan adam gibi işin teknik tarafını yaz susalım

Boş algı yaratma çapını görelim yaz pedronun trezeguetten futbolcu olarak üstün taraflarını

Ben kabul edeceğim bilmiyorum diyeceğim

Bizden kat kat ekonomik durumu kotu olan tinerciler,

weghorst, muleka falan indiriyor.

Ben bu isi anlamadim gitti, simdiden coktan bir kaliteli 6 gelmesi lazimdi.
Hep söylüyorum bizim klübün borcu söylendiğinden kat kat fazla kimse nakit sıkışıklığı çekmiyor
hadi fenerde ali koç var bu vasıfsız bjk başkanı parayı nerden buluyor 4 milyar borcu olan bjk senelik
3,5 milyon euro ücretle adamı rahatlıkla alıyorsa bizim borcumuz demekki 5-6 milyar gizleniyor
aksi takdirde izahı yok mantığa sığmıyor her gelen yönetim aynı sıkıntıyı çekiyor nur çebi cebinden kaç para koyabilir dursun gibi bir adam

Biri 92'li biri 94'lü. Ligimiz dışında iş yapmayan birindense İtalya Seri A da düzenli katkı vermiş birini tercih ederim ama zaten oyuncularda aynı mevki oyuncuları değil.
Bizim ligde iş yapmayan mı ?

Siz gözlük takın kardeşim bizim ligi izlerken o diagneye verilen 13 nasıl niçin neden verildi bir araştırın gelin gözünüzü seveyim ya

Bu ülkeden kaç oyuncu premier lige transfer oluyor

Şu orta sahalari alsalarda adamlar uyum sağlasa artık. Eylül de mi alacaklar. Bu takıma 3 tane net nokta orta saha transferi lazım. Harbiden her transfer sezonunu zararla bitiyoruz millet çat çat eksiğini tamamlıyor sezon biter bitmez.

Yav saçmasapan konuşup durma lafı çevirme şimdi

Futbol bilgin varsa beni yanlış çıkarmak istiyorsan adam gibi işin teknik tarafını yaz susalım

Boş algı yaratma çapını görelim yaz pedronun trezeguetten futbolcu olarak üstün taraflarını

Ben kabul edeceğim bilmiyorum diyeceğim

Araya girip birine yüklenmek istemiyorum ama aradaki fark çok açık değil mi ? Biri bizim lig dışındaki tek üst düzey deneyiminden hüsranla ayrılmış diğeri kafa ligde 3-4 yıldır çok iyi istatistikler yakalamış ligin gediklilerinden olmuş ..
Belki trezeguet daha çok katkı verir Pedro çuvallar ama son 3 yılllarina baktığın zaman trezeguet bile kendini mukayese etmeye utanır bence Pedroyla

hamzanın hep denediği bişey var.basarılı da oldu.şampiyonluk macında yusuf erdeme attıgı derin pas....bunu surekli yapıyo ve muthiş bi oyun görüşü gerektiriyo bu da

Bencede kesinlikle iyi bir kanat oyucusuna ihtiyaç var.Fakat bu Solbakenin yunusdan ne farkı var.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Boyuna göre çok hızlı adımlayan bir oyuncu ve direkt gol bölgesine koşular atıyor.

Yunus daha farklı bir tarz içe doğru kat edip kaleye şut çeken yani Robben tarzı diyebiliriz.

Bu benim kişisel fikrim artık Robben tarzındansa tehlike bölgesine topsuz koşu atan kanat oyuncuları günümüz futboluna daha uygun.

O yüzden istediğim bir oyuncu Solbakken. Bir diğer avantajı da fiziksel olarak Yunus'a göre daha iri bir oyuncu.

Lig için fiziksel durumu ciddi bir avantaj sağlıyor. Bakınız bir önceki sezonda Sergen'nin Larin'den aldığı performans.

Hep söylüyorum bizim klübün borcu söylendiğinden kat kat fazla kimse nakit sıkışıklığı çekmiyor
hadi fenerde ali koç var bu vasıfsız bjk başkanı parayı nerden buluyor 4 milyar borcu olan bjk senelik
3,5 milyon euro ücretle adamı rahatlıkla alıyorsa bizim borcumuz demekki 5-6 milyar gizleniyor
aksi takdirde izahı yok mantığa sığmıyor her gelen yönetim aynı sıkıntıyı çekiyor nur çebi cebinden kaç para koyabilir dursun gibi bir adam
Nur Çebi Dursun gibi bir adam değil hocam ondan çok daha zengin biri 500-700 milyon dolar serveti vardı sanırım bir haberde gördüğüm en son. Borcumuzun saklanma ihtimali yok bizim camiada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt