GSCimbom
Batıkan Kanarya

Transfer Nöbeti #5 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 423

Batıkan Kanarya ·

Cevap
8,8K
Okunma
439,9K
Sayfa
423/442
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aglamak sizlanmak degil mesele ama batik durumda elektrik faturasini odeyemeyen bjk ta baskan degisti ahmet nur cebi geldi

Fikret ormandan baya enkaz devraldi adam geldi sessiz sakin transferlerini yapti ghezzal rosier aboubakar getirdi sampiyon oldu ben bir kere adamdan yok daha onemli konulat var yonetim kurulu cebinden para vermiyor profosyenel dunyanin bariyerleri sudur budur demedi

Adamlarin borcu 4 milyar TL bizimki sozde 3 milyar TL adamlarin taraftari bizim yarimiz kadar gelirleri bizden cok az ama adamlar bir sekilde kiralik bonservis su bu gereken adamlari aliyorlar ?

Bu Cebi weghorsta yillik 3.5 milyonu Ghezala Rosiere milyonlari nerden veriyor ? nasil veriyor bir sene cl gittiler ama o paralarda boss gitti zaten madem bizde fazla borclari var nasil donuyorlar ?

Bizim klubun borc alacak farki guya 2.5 kurla 3 oldu rivadan floryadan 9.5 milyar gelecekmis yeni sponsor bilmem kac verecekmis halen klupte fakir edebiyati aldi basini gidiyor

Kac yonetim geldi gecti biri borcsuzluk kagidi alamadi biri bilmem kac sene onceden borc var dedi biri klubu bu yukun altina sokmam dedi ha bire paradan dem vurdu durdu

Nasil oluyor bu anlamiyorum bizim iki katimiz 1.5 katimiz borcu olan klupler hic isyan etmiyor her sekilde lazim oyuncuyu cat diye aliyor bizim klubun olayi sadece beceriksizlikmi ? yoksa bizim gorunmeyen bilinmeyen cok fazla borcumuz ya da bilancolarda hayali alacagimiz mi var ?

Cidden bu konuyu bilen varsa soylesin bu cebi kim dursundan cokmu zengin cebinden parami koyuyor cozemedim
Zarar açıklayıp duruyorlar. Bizimkiler de borcu sıfırlamak, temize çıkmak istiyor. Doğrusu da bu. 3.5 4m avro paraları saçıp tr gelirleriyle bunu karşılaman mümkün değil. Yapacağın sözleşme seni köşeye sıkıştırıyor çünkü. 3mden 3 sene bir oyuncuya 9m avro gömmek mallık. Ki tutup tutmayacaginin garantisi yok. Falcao da gördük neler başımıza geldi. Boşa atılan para bunlar. Gidip messiyi de alıp getirsen takım olamazsan olmaz bu işler. Dinamikler farklı. Üstelik Avrupa yoksa kasaya para girmiyor gibi bir şey. Bu şartlar altında kur da bu durumdayken öyle 7 8m avrolar saçıp batmaya hiç gerek yok. İyi yapılanma, saçtığın paralardan çok getirisi ve sağlam temelleri olacak olan şeydir.

GscimbomMobile

FWmVIrcXoAACqRe.webp

gelmediğine göre bol bol paylaşabiliriz

Yav birader bıktık usandık ya, kanım çekiliyor artık bu beceriksizliği görmekten

Camia seçimdi, Erden Timurdu, Okan Buruktu, Cenk Ergündü havaya girmiş. Al rüzgarı arkana kardeşim, sezona bir kez olsun güçlü ve pozitif şekilde başlayalım.

Öyle bir negatif enerjiye boğuyorlar ki bizi kaç senedir, potansiyelimizi gösteremiyoruz bile.

Valla bu kendi ayağına sıkmaktan başka bişey değil, çünkü yine öyle bir negatif moda girildi ki 1 oyuncu 2 oyuncu da kesmeyecek bu taraftarı, her şeye kulp bulunulacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt