GSCimbom
Batıkan Kanarya

Transfer Nöbeti #5 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 427

Batıkan Kanarya ·

Cevap
8,8K
Okunma
439,6K
Sayfa
427/442
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim ligde iş yapacak bir profil umarım yapmaz ama

Değildi bence. Ne çok hızlı ne çok güçlü. Her şeyi belli seviyede yapan birisiydi. En son U21 maçı oynamış, özetine baktım. Takım kaptanı Botheim olmasına rağmen orada bile Larsen ön plana çıkıyordu. Yedek olarak, potansiyeline yatırım yapılacak birisiydi bence. İlk forvet olarak Mostafa’nın şu an önünde değildi. Gelişim gösterebilir elbette ama direkt 11 seviyesi için düşünseydik yazık ederdik.

haaland - molde 50 mac 20 gol 6 asist
botheim - bodo 46 mac 22 gol 10 asist
Kaç yaşında başlamış Haaland oynamaya ona bak sen 17 yaşında 11 oynuyordu molde de 18 yaşına girdiğinde şampiyonlar ligi gruplarında Salzburg gibi orta seviye bile denemeyecek bir takimla 8 gol attı bu küçük istatistik bilgilerini donelerle değerlendirmek gerekiyor

Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Değildi bence. Ne çok hızlı ne çok güçlü. Her şeyi belli seviyede yapan birisiydi. En son U21 maçı oynamış, özetine baktım. Takım kaptanı Botheim olmasına rağmen orada bile Larsen ön plana çıkıyordu. Yedek olarak, potansiyeline yatırım yapılacak birisiydi bence. İlk forvet olarak Mostafa’nın şu an önünde değildi. Gelişim gösterebilir elbette ama direkt 11 seviyesi için düşünseydik yazık ederdik.
mustafa renktaş weghorstu kastetmiş galiba

Başlamayan lige üzülmem. 2 sene önce Etebo dışında oyuncu almadan sezona girdik 1 golle kaybettik, futbol dinamikleri böyle bir oyun değil.

Şu ana kadar tek üzüldüğüm iş Trezeguet transferi onda da Kerem parlamışken ondan vazgeçip en az 10 m euro maliyetin altına girmemeyi yanlış bulmuyorum.

Oyuncular gelecek, ne kadar tatmin edici olur bilmem ben başkan olsam maaş bütçesini 20 milyon euroya çekerdim bu ortamda, gelir yok kur ne olacak belli değil, 3 güne milyon euroları gömmenin manası yok.

Çok para hiç bir zaman başarı anlamına gelmedi, Fener 4 sezonda 300 m euro harcadı, tek başarıları 2. lik.
Mesele pahali transfer yapmak degil. Uygun fiyatlara aradigimiz tarzda oyunculari bulmak. Ben para gömelim demiyorum zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt