Hala salon takımı almamış olmamız keyfimizi kaçırmakta.
Vaayy tavsiyemi dinleyip degistirmissin avatariniBenim reis kimin olacak sponsporluk işi işte.

Gökhan dinç yav.
Kusura bakmayın ilgili konuyu bulamadım amazon prime 2300 TL'lik ömür boyu kullanılacak oyun veriyormuş steamden ilgili başlık nerede acaba
oyun açısından yorumunu duymuyprum bile - "fırsat bu fırsat" denmesi hoşuma giden faktör.Oyuncuyu tanımıyor. Solda oynar diyor, santrafor oynar diyor. ne alakası var yav. Adam saf sağ kanat.
Parayı görünce dayanamadım.Vaayy tavsiyemi dinleyip degistirmissin avatarini![]()
arap kılığına girmiş adil gevrek mi o
Ben de isterim ama öyle epik bir oyuncu değil bence. Yunus ile rotasyona girebilecek faydalı bir oyuncu olacaktır. Kewell'a benziyor tarzı.oyun açısından yorumunu duymuyprum bile - "fırsat bu fırsat" denmesi hoşuma giden faktör.
en az 6-8 pozisyonları kadar önemsiyorum şu adamın gelmesini
2022 yılında gsc'yi bırakmaya karar verdim. bu hayatımın en kötü 20 dakikasıydı.Git biraz hava al olm sabah akşam forumdasn
GscimbomMobile
Botheim , joao pedro , solbakken fm profillerini atabilicek bi babayiğit varmı
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Siteye bise olsa sen ve Musap ı gözetim altında tutmak lazım. Kendini kesecek isimler var aramızda.2022 yılında gsc'yi bırakmaya karar verdim. bu hayatımın en kötü 20 dakikasıydı.
GSC bağımlılıktır.2022 yılında gsc'yi bırakmaya karar verdim. bu hayatımın en kötü 20 dakikasıydı.
antu da fena degilGSC bağımlılıktır.
tabi daha performans vs açısından vereceğini kanıtlaması lazım - garip bir gaza geldim nedeninide bilmiyorum ama.Ben de isterim ama öyle epik bir oyuncu değil bence. Yunus ile rotasyona girebilecek faydalı bir oyuncu olacaktır. Kewell'a benziyor tarzı.