Nedim Tokuyucu
İmparator
6 ağustos cumartersi ilk lig maçına taylan ve berkanla çıkılacağını bilmeyen yoktur herhalde
13 + 2 ekşi tat ama pay varsa hiç yoktan iyidirGurrpegi sözlükte üstü kapalı duyum vermiş. Marcao 13+2 ve sonraki satıştan pay ile bitmeye yakın diye.
![]()
sevilla fc
avrupa’daki 8-10 geçiş kulübünden bir tanesi. futbolcular için bir anlamda vitrin, atlanılması gereken bir eşik. böyle olunca transfer yaparken elleri çok rahat oluyor, benfica, dortmund gibi.. mar...gss.gs
6 ağustos cumartersi ilk lig maçına taylan ve berkanla çıkılacağını bilmeyen yoktur herhalde
Sabah sabah neye yukseldin yine6 ağustos cumartersi ilk lig maçına taylan ve berkanla çıkılacağını bilmeyen yoktur herhalde
ben transfer taraftarıyım bana transfer lazım transfer olmadığı her gün tepkiyi kat kat arttıracağımSabah sabah neye yukseldin yine
Bunlar ağız birliği etmiş haftaya hareketlilik olacak diyorlar
Evet başlıyoruz
şimdi baktım da kamp öncesi 3 tane transfer bitirmişiz o dönem mariano feg fernando badou gec gelmiş2017'de Fernando 4 Ağustos'ta, Ndiaye 3 Ağustos'ta gelmiş. Ligde çatır çatır oynadılar. Bu sene sadece lig varken geç olsun ama adam gibi orta saha gelsin bu kez.
Bütün listeyi sızdırmış..
çok net bilgiler![]()
dimarzio genoa ilgileniyor demişti ama olmamış herhalde transferUmut Bozokla anlaşamayan Ts Güven Yalçınla bi görüşme yapacak. (A Spor)
evet rahatladim
Bakan Botz.Sami Karakoc
dimarzio genoa ilgileniyor demişti ama olmamış herhalde transfer