TL gibi düşüyor Marcao'nun bonservis, üstüne para verecez pazarlıklar uzarsa8+2 ve 10+2'mi![]()
TL gibi düşüyor Marcao'nun bonservis, üstüne para verecez pazarlıklar uzarsa8+2 ve 10+2'mi![]()
özel hayat derse aklıma sızdırılan videolar geliyo5 dk sonra hava güneşli der
Tuzak soru.Yakup Cinar - Ali Naci - Süleyman Rodop - Kadir Cetincali dörtlüsünden birisini dövme imkaniniz olsa kimi döversiniz?
kolpacım napıosun hava ateş ediyo, nerelerde ikamet ediyorsunAlo Xeka ben Kolpa abin
Burak elmastan haber bekliyor herhalde halaXeka napiyor acaba![]()
Kemalim kemalim aslan kemalimAlo Xeka ben Kolpa abin
@Hayri CundXeka napiyor acaba![]()
7/24 ofisteyim. Calisiyor muyum? Tabiki de hayir? Peki ne yapiyorum. Twitter advanced search kismina girip dünyada mevcut olan 7111 dili teker teker Galatasaray ile birlestirip haber var mi diye bakiyorum.kolpacım napıosun hava ateş ediyo, nerelerde ikamet ediyorsun
Yeni forvetimizi beğendin mi app'ten bildirim geldi şimdi King kong diye birini almışızAlo Xeka ben Kolpa abin

ne işle meşgulsün kankam, ikamet alanını söyle bana, aramızda ortak bi nokta bulalım kankalığı pekiştirelim7/24 ofisteyim. Calisiyor muyum? Tabiki de hayir? Peki ne yapiyorum. Twitter advanced search kismina girip dünyada mevcut olan 7111 dili teker teker Galatasaray ile birlestirip haber var mi diye bakiyorum.