Çok güzel ifade ettin.Mümkünati yok aramiz bal gibi
Bal bozulmaz derler
Çok güzel ifade ettin.Mümkünati yok aramiz bal gibi
Saminin sucu ne agaSallama lan bir halt bildiğin yok bilmişlik taslayıp duruyorsun uyuz herif.
Transferler nerede vasf?Bİ CANLANIN ŞÖYLE
Beni iki sefer nöbetten sutlamana ragmen ben seni severim :/Çok güzel ifade ettin.
Bal bozulmaz derler
Samiye demedim ki barış denen herife dedim o mesajı.Saminin sucu ne aga
balı yalayarak mı yersin emerek mi?Çok güzel ifade ettin.
Bal bozulmaz derler
Yuh bu lafların Samiye mi????Sallama lan bir halt bildiğin yok bilmişlik taslayıp duruyorsun uyuz herif.
Sana sormalıyız El-Naci Farimaz, papeller sende görünüyorTransferler nerede vasf?
bebişim naber
iyi bebişim senden naber
Kemalim aramız mı bozuk
Mümkünati yok aramiz bal gibi
istediği kadar bıkbık yapsın. lewandovski haftalardır bıkbık yapıyor bayern istediği rakamdan geri adım atmadı, hary kane geçen sezon city'e gitmek için kendisini yırttı keza. bir oyuncuyu istiyorsan bedelini verirsin ki marcao için istediğimiz rakam gayet makul, yüksek de değil.orası bencede öyle - tek detay marcao'nun bıkbık yapacak olması iş uzarsa (yazılan çizilene göre kararlı sevilla konusunda) ama profesyonelse sabderip bekler saygı duyarak. bunuda göreceğiz ilerideki süreçte.
İspanyol basının zerresine inanmıyorum çünkü bizim mallardan alıyorlar haberleri yüksek ihtimal. bizimkilerde sağolsun utanmasalar 3 M + 2 bonus falan diyecekler yakında.
Ohaa @Barış SavaşSamiye demedim ki barış denen herife dedim o mesajı.
Süte katarımbalı yalayarak mı yersin emerek mi?
noldu kiskandin mi
içim bi hoş oldu.Süte katarım
tabiki orası öyle - ben 13-15 + X bonusu görüdüğümüz anda bu iş bitecek kanısındayım. Yakındır.istediği kadar bıkbık yapsın. lewandovski haftalardır bıkbık yapıyor bayern istediği rakamdan geri adım atmadı, hary kane geçen sezon city'e gitmek için kendisini yırttı keza. bir oyuncuyu istiyorsan bedelini verirsin ki marcao için istediğimin rakam gayet makul, yüksek de değil.
Sami sevdiğim bir renktaşım niye diyeyim bu lafları.Yuh bu lafların Samiye mi????
Mixer olan benim rolleri karıştırmayalım.Yuh bu lafların Samiye mi????
Daha da şutlarsam ne olayım. Naci şutlarBeni iki sefer nöbetten sutlamana ragmen ben seni severim :/