GSCimbom
Batıkan Kanarya

Transfer Nöbeti #5 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 76

Batıkan Kanarya ·

Cevap
8,8K
Okunma
441,1K
Sayfa
76/442
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
orası bencede öyle - tek detay marcao'nun bıkbık yapacak olması iş uzarsa (yazılan çizilene göre kararlı sevilla konusunda) ama profesyonelse sabderip bekler saygı duyarak. bunuda göreceğiz ilerideki süreçte.

İspanyol basının zerresine inanmıyorum çünkü bizim mallardan alıyorlar haberleri yüksek ihtimal. bizimkilerde sağolsun utanmasalar 3 M + 2 bonus falan diyecekler yakında.
istediği kadar bıkbık yapsın. lewandovski haftalardır bıkbık yapıyor bayern istediği rakamdan geri adım atmadı, hary kane geçen sezon city'e gitmek için kendisini yırttı keza. bir oyuncuyu istiyorsan bedelini verirsin ki marcao için istediğimiz rakam gayet makul, yüksek de değil.

1656597202146.webp

istediği kadar bıkbık yapsın. lewandovski haftalardır bıkbık yapıyor bayern istediği rakamdan geri adım atmadı, hary kane geçen sezon city'e gitmek için kendisini yırttı keza. bir oyuncuyu istiyorsan bedelini verirsin ki marcao için istediğimin rakam gayet makul, yüksek de değil.
tabiki orası öyle - ben 13-15 + X bonusu görüdüğümüz anda bu iş bitecek kanısındayım. Yakındır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt