Hoayda
Bunlar kankaydı
Bunlar kankaydı
Bizim aradığımız oyuncu profili direkt katkı "yapar"dedirtmeli.Cicaldou gibi soru işareti yaratacak profillerden uzak durmamız lazım.Ayni tereddütlü durumu Pulgar transferinde de yaşadık,olmadı.yapabilir
Kuwaitlilerin bizimkilerle officede görüsmesiNe fotosu
GscimbomMobile
Emre yine yanlış info verdi. Müthiş birisi. Fenerli değil, jk’li Gökhan.
yetkili bir abiye benziyor
#JoaoPedro İtalya'ya veda ediyor: #Cagliari'ye veda edecek, ancak 7 milyon teklif eden #Galatasaray'a çok yakın görünüyor. Türk kulübü #Monza, #Salernitana ve #Torino'dan gelen rekabetin üstesinden geldi (şimdilik, sürekli geri dönüşler göz önüne alındığında)
ödün kopuyor iyi futbolcu alacağız diyeinsallah torinoya gider
copun onde gideniödün kopuyor iyi futbolcu alacağız diye![]()
Emre + Burhan vs gökhan.Hoayda
Bunlar kankaydı
şu twiti gördün mü. Alfredo Pedulla takip ediyor mu kontrol edebilir misin sürekli onun twitleri rtlemiş. takip ediyorsa güvenilir diyebiliriz. bende tw hesabı olmadıgı için bakamıyorum
Pedroyu niye sevmedin yavinsallah torinoya gider
O da açıklanmaz kanka, yılda statla formaya 6-7 m dolar anca verirler. 5 yılda 50 m dolar kimse vermez50 milyon dolar açıklansa oda büyük para bu arada.
Emre Akbaba izlemi verdi bana , oyun icinde hic olmayan top bekleyen top ayagina geldiginde anca sut atan bir futbolcu izlemi birakti bana istatistik kasar ama oyunun icinde hic olmaz takim arkadaslarina yardim etmez kanaatindeyim.Pedroyu niye sevmedin yav
Keske düz 100 olsa