Sami Karakoç
İmparator
Hemserileri bile anlamamis reis mentionlara bak :dtamam işte , kapışma bizle torino arasında - belli değil sonuç (bende italyanca yok zaten - direkt google translate)
Hemserileri bile anlamamis reis mentionlara bak :dtamam işte , kapışma bizle torino arasında - belli değil sonuç (bende italyanca yok zaten - direkt google translate)
evet seviyorum eskileri.eskiden her ülkede bir sürü yıldız futbolcu varmış.şimdiki gibi messi ve ronaldo değil.herkes yıldız.
Bugunde her ulkenin yildizlari var
Degisen birsey yok
Norvc haaland
Ingiltere kane
Ispanya gavi pedri
Italya barella donnarumma
Turkiye cengiz hakan
Brezilya neymar vinicius
Fln fln
Eskiler bir romantizmle anlatildigi icin hepsi sana masal prensi gibi geliyor
Birde ozamanlari teknoloji ve sosyal cogulculuk boyle degildi hersey bu kadar cabuk tuketilmiyordu
Insanlar konusurdu sohbet ederdi
Sohbet ederkende 1 zamanla 10 olurdu
10 100 olurdu
Insan dogasi geregi ve genclik ozlemiyle herzaman tarihini, yasayip gorduklerini romantik bir meddah gibi anlatir
evet güzel reklam.sonundaki mesajda güzel,fatih terim gelir diyo![]()
1 kişi daha lazım bu forvet rotasyonu yetersiz olmuş.Nando
Ali T . - Nelsson - A.Bardak - PvA
6 NO - 8 NO
Yunus- pedro - Kerem
FORVET
Yedek / Rotasyonlar:
Kale : Okan
Sağ bek : Omar
Stoper : Emin Bayram - Denayer
Sol Bek: Kerimcan
6 : Berkan
8 : Cica
Kanat : Solbakken - BAY
Forvet arkası : Emra A - Mortuan
Forvet : Umut Bozok - Eren Aydın
Cumhuriyetin 100üncü yılı şampiyonu Galatasaray (23)
İyi nöbetler - iyi geceler
bence daha klas imiş o zamanlar yıldızlar.mesela maradona,hagi,stoichkov,baggio,romario,sonrasında zidane,el fenomeno,del piero,totti,henry..topçu gibi topcu hepsi.hollandadaki gullit,van basten,rjikard,90larda bergamp,davids,kleivert,de boer kardeşler,deshamps vsBugunde her ulkenin yildizlari var
Degisen birsey yok
Norvc haaland
Ingiltere kane
Ispanya gavi pedri
Italya barella donnarumma
Turkiye cengiz hakan
Brezilya neymar vinicius
Fln fln
Eskiler bir romantizmle anlatildigi icin hepsi sana masal prensi gibi geliyor
Birde ozamanlari teknoloji ve sosyal cogulculuk boyle degildi hersey bu kadar cabuk tuketilmiyordu
Insanlar konusurdu sohbet ederdi
Sohbet ederkende 1 zamanla 10 olurdu
10 100 olurdu
Insan dogasi geregi ve genclik ozlemiyle herzaman tarihini, yasayip gorduklerini romantik bir meddah gibi anlatir
Transfer - Umut - Eren Aydın 3 forvet yeterli olmamı ?1 kişi daha lazım bu forvet rotasyonu yetersiz olmuş.
Transferi görmedim reis umut ve eren aydın olarak gördüm. Forvete sadece ikisini yazmışsın.Transfer - Umut - Eren Aydın 3 forvet yeterli olmamı ?
Dogru bir teshis degil kanimca.
alttakiler rotasyon ve yedek yav - ilk 11 de boşluklar net trasnfer isteyen yerlerTransferi görmedim reis umut ve eren aydın olarak gördüm. Forvete sadece ikisini yazmışsın.
bence daha klas imiş o zamanlar yıldızlar.mesela maradona,hagi,stoichkov,baggio,romario,sonrasında zidane,el fenomeno,del piero,totti,henry..topçu gibi topcu hepsi.hollandadaki gullit,van basten,rjikard,90larda bergamp,davids,kleivert,de boer kardeşler,deshamps vs
say say bitmiyo.
Baggio cocukluk kahramanlarimdan biriydi
Ama futbol namina kiyasladigimizda
Insigne>baggio (italyanlardan gidelim)
Baggioyu cok net hatirliyorum
70 dakika yurur 20 dakika sov yapardi