GSCimbom
Batıkan Kanarya

Transfer Nöbeti #5 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 48

Batıkan Kanarya ·

Cevap
8,8K
Okunma
440,6K
Sayfa
48/442
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eski yıldızlar cok farklıydı . Mourinhonun dedigi gibi şuanki yıldız topcular maçtsn sonra hemen twitterda falan , ronaldonun ekstra idmanları konuşuluyor . Alpay idmanlara herzaman 2 saat önce gelirmiş mesela en basitinddn , eski yıldızlAr riquelmesinden pablo aimarına cok farklı oyunculardı .

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
italya 90daki almanya takımı da fena.ordaki brehme,matthaus ve klinsman inter forması giymiş

Baggio cocukluk kahramanlarimdan biriydi

Ama futbol namina kiyasladigimizda

Insigne>baggio (italyanlardan gidelim)

Baggioyu cok net hatirliyorum

70 dakika yurur 20 dakika sov yapardi

Olaylari tarihleri icinde degerlendirmek onemli bu noktada. Dedigin 1:1 kiyaslamada dogru olsada ben eskiden "yetenegin" daha o planda oldugu daha estetik futbolcular izledigimizi dusunuyorum. Bu arada, sahsen, Insigne ile Baggio kiyaslamazdim. Bence Baggio daha ikonik bir isim. Romantizm vs yok bunda bu arada. Ama dusuncen, futbol zevkin ve buna saygi duyarim. Ancak eski oyunculari "mazi" gozuyle buyutmuyoruz. Bak, en basitinden, hala Hagi gibi cesurca sut ceken ani isler yapan bir oyuncu yok -ya da az- suan piyasada. Tabi futbol suanda daha cok fizik gucu ustune evrildi ki buna lafim yok, lakin isin estetik kismi da bence hala onemli. Futbolu keyif alarak oynayan oyuncu sayisi az bana gore hala.

Son düzenleme:
Kücükken hergün bakkala gazete kapaklarını okumaya giderdim ( spor sayfalarını ) figo haberleri vardı geldi gelecek ne günlerdi

en güzel yaz sabahı aktivitesiydi - yazlıkta özellikle , babayla erken denize gir (alışkanlık) al açmayı gazeteleri - evde ye

bende en eski hatırladığım kapak Litmanen di - çok ufaktım ama

ben bugunküleri sevmiyorum.nostaljik ve hikayesi olan şeyler cezbediyo.mesela fiorentina-baggio tutkusu,maradonanın zirve ve dibi görüşü.tabi ronaldo ve messinin de hikayeleri var. ama bu kadar etkilemedi
Bi 20 sene sonrada bugun topculari oyle anlatilir

Hic unutmuyorum dedemle erdekde mac izliyoruz 94 usa dk daha 9 yasindayim (benim en sevdigim dk) durmadan bizim zamanimizda pele vardi ki kendisi futboldan nefret eder takim bile tutmaz sadece sorduklarinda gsliyim der

Yani degisen birsey yok

20 sene sonrada sen dino olacaksin ve messi ronaldo salah de bruyne mbappe neymar ibrahimovic pique ramos vs hikayeleri duyacaksin

Taroh tekerrur ediyor sadece

italya 90daki almanya takımı da fena.ordaki brehme,matthaus ve klinsman inter forması giymiş

Yıl yıl cok üst düzey oyuncular var ve her takımda , manuda cantona , chelseada zola , newcastle de alan shearer , deportivo roy makaay , inter recoba , javier zanetti, juve del piaro , roma totti daha sayılır her klupte bi yıldız mutlaka çıkıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt