GSCimbom
Batıkan Kanarya

Transfer Nöbeti #5 | 2022 Yaz Arşiv Sayfa 51

Batıkan Kanarya ·

Cevap
8,8K
Okunma
440,7K
Sayfa
51/442
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Guzel attirmis scarpa

ilk ciktigi donemlerde kendisine dair fikrim simdi oynadigi bolgeden daha farkli idi ,nacizane kurgularimda.

olayin *taktiksel yonunu iyi kavrayan ve gelisen bir yapisi oldugunu gozlemlemem le beraber,
kanimca kendisi nin suan oynidigi mevkiden bagimsiz ; asagidaki bolgelerde cok verimli ve efektif olacagini belirtebilirim >
sol kanat bek ,sol kanat acik , sol ic bolgelerine cok guzel evrilebilir ve de efektif verimli islere imza atabilir. bunda oyun karakteristigi tipolojisi ,oyun akli fundamentali (taktiklere asiri esnek bir profildir kendisi,bildim bileli) devamli dikine ve orta,sut bazli konsantre bakista oldugundan bu tarz yerlerde ve gorevde gormek isterdim.....

Taliscayı çok beğeniyorum da o yetenekle çinde , katarda falan ne işi var kaç senedir oralarda soru işareti bu bende hep ama avrupanın büyük klupleri o tarz futbolcuları istemiyor belkide o yüzden koşmayan topu ayagına bekleyen

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Super lige tekrar gelse yine kiracagi hususunda fikir birligi yapalim bence

Bir de forum bosken sunu soyleyeyim sponsorlarin talisca isinde istekli olmasi bizim icin avantaj ozellikle erdenin falan baya istemli oldugunu dusunuyorum bu konuda

@Hayri Cund reis şu meral çolak denen karı bu sefer de Galatasaray sampiyon,mukemmel bi sezon geçirecekler demiş:asd: ben de güzel şeyler gördüm ama bunun gibi net konusamıyorum
Opera Anlık Görüntü_2022-06-30_030548_twitter.com.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt