ulann
ulann
Dogru 1 yorumBu herifi herkes iyi bellesin sevilla ile pazarliklarda elimizi baya zayiflatti sorsan gs efsanesi peh kicimin efsanesi
enis bey taliskaya ne dersinizBothiem iyi hoşta 10 numaraya dünya çapında bi yıldız alsak keşke hagi, sneijder falan Galatasarayın 10 numarası kendini kanıtlamış olmalı
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Guzel attirmis scarpa
Neyimiz yanlis ki be samiDogru 1 yorum
Levent once bi kolpayi biraksin sonra topculari boklasinLevent Tüzemen: Boey, G.Saray'a atılmış bir kazıktı. Boey'in bırakın süper halini normal bir sağ bek bile oynadığını göremedik. Orta yapmayan, golle tanışmayan Boey'i kim nasıl almış bilemem ama talibi varsa hemen gönderilmeli.
enis bey taliskaya ne dersiniz
ben de güzel şeyler gördüm ama bunun gibi net konusamıyorumSuper lige tekrar gelse yine kiracagi hususunda fikir birligi yapalim benceTaliscayı çok beğeniyorum da o yetenekle çinde , katarda falan ne işi var kaç senedir oralarda soru işareti bu bende hep ama avrupanın büyük klupleri o tarz futbolcuları istemiyor belkide o yüzden koşmayan topu ayagına bekleyen
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
@Hayri Cund reis şu meral çolak denen karı bu sefer de Galatasaray sampiyon,mukemmel bi sezon geçirecekler demişben de güzel şeyler gördüm ama bunun gibi net konusamıyorum
Mahvoldum